julebord vol.II

Hei dere! Nå har jeg vært våken noen timer, men det går litt i "slow motion" her hos meg. Haha. Jeg har rukket å dusje + drikke vann. Tror kroppen skal få seg en liten detox, så jeg prøver å faste mest mulig denne søndagen. Jeg får spise senere, for i går spiste jeg nok for en hel helg. Scampi, tortilla, potetbåter, spanske kjøttboller, salat, foccacia, aioli, paprikasalat, kylling + dessert.. Og tenk, vi var kun 3 stk!!!

Men det var veldig koselig. Jeg har nå feiret julebord med jentene i Oslo og jentene her i Arendal. Skulle gjerne hatt med meg flere i går, men varslet litt sent og noen er på reise, noen på jobb osv. Til neste år håper jeg vi blir flere!

julebord med M + M + M <3

Til dessert hadde vi en liten bombe med sjokolade, vaniljesaus og godteri <3 Til drikke var det hvitvin og cider. Glad vi ikke drakk sprit, for da hadde jeg helt sikkert lagt i sengen enda...

boss ass bitch!

Jeg endte opp med den korte kjolen i går, og den er veldig fin når du står oppe, men når man setter seg ned så får man mye lår. Haha. Så måtte dekke over på det andre bilde.

antrekk: øredobber H&M, jakke Twist & Tango, kjole gammel, over knee-støvletter her, veske her, strømpebukse her, neglelakk her

Jeg fikk endelig brukt den kule jakka som har hengt i skapet noen mnd nå. Kjolen er ganske gammel, men jeg er så glad i den! Bestemte meg for å la hælene ligge i går og tok på meg overknee støveletter med lav hæl. Smart!

Nå er det én time til jeg skal være på trening.. Kan ikke si at jeg er så gira, men det må bli overstått! Senere skal jeg til en venninne <3 det blir koselig! Jeg skal ikke reise i morgen, jeg blir her noen dager til. Så jeg må enten endre billett eller sette meg i bilen på fredag. I såfall skal "driving home for christmas" spilles på høyttaleren, haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer