julebord anno 2017

(annonselinker)

nettingsstrømper her

GOOOOD MORGEN! Jeg er forsatt i Oslo, selv om jeg egentlig skulle hjem i går. Jeg ble igjen, for jeg har ingenting på agendaen i Arendal + at jeg skal være med Audun i morgen. Det blir siste dag før jul og nyttår. Så jævlig trist. Gruer meg til å si hadet i morgen.. Mange har spurt meg om oppdatering på bloggen hans, og jeg har ikke fått det til. Tiden går så fort, og jeg føler jeg halter med min egen blogg. Men i dag skal jeg prioritere den, bare så dere vet det.

I helgen var jeg i Oslo sammen med venninner og gjett om vi hadde det gøy! Jeg dro innover lørdagmorgen til Audun, var med han én time også plukket jeg opp Alex og dro hjem til en annen venninne. Der var vi 4 jenter på overnatting <3 Sykt koselig. På kvelden stakk vi på julebord sammen med resten av gjengen. Det ble en fin kveld.

Jeg tenkte jeg skulle være flink til å ta bilder, men gikk litt i glemmeboksen. Julebordet ble litt annerledes i år. Vi hadde egentlig plan om å spise ut, hadde bord og alt, men så ble det til at vi ble hjemme og bestilte takeaway - haha! Det ble indisk på oss og mange glass vin. På slutten spilte vi spill og det er det kjekkeste - synes jeg! Å gå ut i Oslo er litt sånn 50/50. Det er såååå lange køer overalt og ikke minst kaldt! Men selv om vi ikke fant et sted å være på alle sammen, så ble det likevel sent hjem i seng. Haha.

Neste morgen stod jeg opp før de andre og sneik meg ut. Jeg hadde time hos Audun i elleve-tiden, og det var hardt. Ville ligge i sengen, haha. Men når jeg først dro ut og gikk litt, så ble det deilig. Selv om det er veldig kaldt! Var en stillhet i Oslo på søndagsmorgen som jeg elsket.

topp her, veske Mexico, sko her, kåpe her, lipgloss her, øredobber her

Dagens antrekk ble en glitrende topp, sort bukse og en gammel kåpe. Øredobbene var de fineste! Skoene fikset jeg selv for en stund tilbake. Om du vil lage like kan du trykke deg inn på dette innlegget.
Gjengen endelig samlet <3

jentenes julebord <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

alexandraflaa
alexandraflaa,
Så koselig! Digger antrekket ditt 😃
nouw.com/alexandraflaa
Beingaldiss
Beingaldiss,
Så koselig ut!😃
nouw.com/beingaldiss
kristinw
kristinw,
så gøy !
nouw.com/kristinw
Cicilie
,
kan du skrive om kamera ditt? Hvilke linse bruker du? ❤️