Jenter som slåss!

Jeg kommer ikke på noe mer tragisk. Voksne kvinner som slåss på byen. Voksne kvinner med barn hjemme. Livet mitt har kanskje vært veldig skjermet, men jeg har aldri vært borti slike jenter/kvinner. Og fy faen så flau jeg hadde blitt om jeg hadde fått høre at mamma slåss dritings på byen. Tenk at slike folk er mamma. Jeg har blitt dratt i håret på utesteder og fått noen spark her og der tidligere, men jeg har aldri vært i en slåsskamp hvor jeg har blitt slått og jeg har slått tilbake. I går skjedde dette meg. En ubehagelig krangel i køen på kebabsjappa hvor jeg ikke var delaktig utviklet seg til at jeg fikk en knyttneve på nesen, et par spark og klærne mine ødelagt.

Folk kan kalle meg hva de vil, men jeg kommer ALDRI til å slå. I hvertfall ikke første slaget. Jeg slo i går med clutchen, men jeg fikk ikke slått fra meg slik som henne. Folk kom i mellom med en gang, irriterende der og da men jeg er veldig glad for det nå. For jeg kan ikke slåss og jeg vil ikke slåss. Et utrolig stort dilemma for Audun som vil forsvare meg men samtidig ikke kan røre en annen jente på den måten. Heldigvis var han der for å stoppe det og fikk meg hjem før det ble verre.

I dag har jeg veldig vondt i nesen. Den verker når jeg puster inn og når jeg tygger mat. Ellers er jeg jævlig bitter for den nye toppen min som hun klarte å rive opp og knappene på jakken min er løse. Audun fikk melding av damen som gikk løs på meg i dag tidlig; "Har hørt at hun er flink å blogge men hun er ikke så flink til å slå". Tydelig at dette er en gjenganger hos disse folkene og det er tydelig at slåssing er noe kult. Det siste jeg vil være kjent for er at jeg er flink til å slå, så den premien vant du med knyttneven.

Jeg skjemmes for å ha vært med i en liten form for slåsskamp og jeg håper jeg aldri kommer borti en slik situasjon igjen. Jeg lærte fra jeg var liten at vold løser ingenting og man må kunne diskutere eller være enig om å være uenig. For en så nydelig by som Risør så synes jeg ikke det er plass til slike slumfolk som gjør sport i å slåss fordi livet deres suger.

Marta Alise

Liker

Kommentarer