jentenes julebord

Det var så kjekt å våkne hjemme hos onkelbarna til Audun i dag. Vi skal passe de i dag og planen vår er å sjekke ut julegatene. Og i kveld skal vi på bursdagsfest til noen venninner av meg fra studiene. Har ikke sett mange av de på over ett år!

I går hadde vi jentenes julebord. Har nesten blitt en liten tradisjon hvor vi går ut å spiser, drikker litt vin og catcher opp! Dessverre var over halvparten opptatt denne dagen, så vi ble bare 6! Men vi kan å kose oss uansett. Det ble middag på Teatro, en ganske god pizza-restaurant ved Spikersuppa i Oslo. Etter på dro vi på Johns og tok noen glass vin.

girls night out

For min del ble det en tidlig kveld siden vi overnatter nesten én time utenfor Oslo. Jeg er også småsyk enda og visste at vi skulle passe ungene i dag. Det er ikke kjekt å være bakfull og trøtt mens man er med unger. Haha :-) Heldigvis er jeg i god form i dag! Vi stod opp allerede i halv-ni tiden, klar for alt! Det er nydelig hver her, solen stråler! Nå lager de til frokost mens jeg sitter her å blogger. Heldige meg. Jeg skal svare på kommentarer og lage et innlegg til senere.

Hva gjør dere denne deilige lørdagsmorgenen?

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Line
,
Skal ut en tur på byen i dag. Vi skal på vorse nå med noen venner. Kos dere masse i kveld 😊
martaalise
martaalise,
koselig! håper du hadde en fin lørdag!
nouw.com/martaalise
Ingvild
,
Sorry at jeg ikke har kommentert på lenge! Har hatt det så travelt i eksamensperioden. Men leser hver dag da:-)
martaalise
martaalise,
Skjønner jeg godt! Stå på <3
nouw.com/martaalise