Jeg trenger tips!

God morgen fine folk som er innpå her. Jeg setter så utrolig pris på alle dere som klikker seg inn for å lese på bloggen min. Føler jeg ikke takker dere ofte nok, men dere skal vite at jeg blir kjempe glad hver gang jeg hører fra dere og hver gang jeg sjekker statistikken. Tenk at så mange vil inn å lese hva jeg skriver! Jeg burde si takk på hvert innlegg jeg skriver...

I går brukte jeg litt tid på å lese gjennom NY-guider. Det er virkelig et hav der ute med tips til New York og jeg tror ikke vi kommer til å rekke å se og besøke alt jeg har skrevet ned. Men kanskje dere har noen tips? Det er en stund til jeg skal dit men jeg begynner allerede nå å se meg ut steder jeg vil se for jeg gleder meg så mye! I slutten av mai reiser jeg med mamsen og vi blir der en halv uke. Kunne ønske vi kunne bli der en måned, men det får jeg ta med Audun en annen gang :-) Jeg har jo aldri vært der, men jeg er sikker på at det er en by for meg. Har alltid drømt om å dra dit...

Har du vært i NY? Gi meg gjerne tips!

Nå skal jeg redigere videre på en videoblogg som kommer senere i dag. Kunne ønske jeg var litt mer effektiv men med en gang det er noe jeg ikke er så flink til, så tar det litt tid altså! Hehe.. Håper det blir bra, men det får dere avgjøre senere i dag! Kom gjerne med NY-tips! I need it :-)

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Mette
,
Så heldig du er. Jeg har vært i New York, og vil absolutt tilbake. Menneskene, lydene, stedene, maten, atmosfæren og alt er bare fantastisk. Tipper du kommer til å dra tilbake ganske snart igjen.
Jeg har lurt på dette med at du og Audun reiser, hvordan er det for han som har sittet inne? Er det enkelte land som kan være vanskelig for han å få visum til? Har jo hørt at USA er strenge på det. Har du noen tanker om det? Håper ikke du blir fornærmet over spørsmålet mitt, jeg er kun nysgjerrig. Ønsker dere en god dag.
martaalise
martaalise,
Hehe du skal ikke tenke på at jeg blir fornærmet!! <3 Det blir jeg ikke i det hele tatt 😃 Eller jo, når folk sier jeg er stygg - haha! Men over til det med Audun.. Jo, han har faktisk vært i USA selv om han har noe på rullebladet.. Det er bare han som får det til, haha. Men de har nok blitt strengere på det og vi har ikke akkurat prøvd, så vi vet ikke angående USA. Enkelte land har nok sine regler men vi har ikke møtt på de. Vet bare at han var utestengt i Tyskland frem til 31 desember 2016 og at han er utestengt i Sverige frem til 2021. Så nå kan vi endelig dra til Tyskland!!! Var litt vanskelig i sommer, for da ville vi gjerne kjøre ned til Spania.. Men vanskelig når man ikke kan dra gjennom Sverige eller Tyskland, hehe.. Men nå kan vi!
nouw.com/martaalise
Kjersti
,
Var i New York i fjor sommer- det var som et magisk eventyr, som å være i en film. Jeg likte kjempegodt Central Park- ikke akkurat et originalt tips, men det var så kult og flott der. Vi dro opp på rockefeller Center for å få utsikten, og det var bare så kult! Helt fantastisk utsikt og selv om det var litt kø, så gikk det veldig raskt. Et must! Alle prater om shopping og det er selvfølgelig gøy, men det er så utrulig mye annet å bruke tiden på! (Og pengene) Alt er dyrt, utenom drosjene) Beregn å bruke endel penger på mat og drikke. I Chinatown får du billig og sykt god asiatisk mat!!
For en skikkelig New York steak restaurant anbefaler jeg Gallaghers steakhouse! Biffer digre som tinntallerkner - så møre og saftige at du aldri har smakt lignende. (Kanskje i Argentina da) Veldig god brunsj på et veldig kult sted er Jacks wife Frida! Perfekt for Instagram og blogg (haha). Ellers fant jeg masse bra tips og inspo på Pinterest. Det beste syns jeg var å traske gatelangs og bare suge inn inntrykk. Husk gode joggesko, du kommer til å gå MASSE!
martaalise
martaalise,
Hei Kjersti <3 Så utrolig kjekt med kommentaren din! Tusen takk for alle tips! De skal jeg selvfølgelig ta frem når vi reiser dit. Gleder meg helt sinssykt nå! Håper tiden frem til mai går fort! Chinatown må jeg oppleve!! <3 og ja, joggesko sa mamma også at vi måtte ha! Haha 😊 klem
nouw.com/martaalise
S
,
Du er sååååå heldig!
martaalise
martaalise,
Silje
,
Var i new york for 2 år siden med min samboer. Kjempe by. Anbefaler sterkt sterkt å bli kjent med subway, da kommer du deg lettere rundt, og er en egen opplevelse. Mitt flotteste minne fra turen var sykkelturen i central park. Vi leide syklene for 2 timer, og klarte en runde, med stopp på typiske stoppesteder. Hadde jeg skulle dratt tilbake, så ville jeg tatt hvertfall 3 timer leie på syklene,med enda flere stopp. Og gjerne stoppet på piknik.
Du må glede deg!
martaalise
martaalise,
Hei Silje! Tusen takk for flotte tips! Det lagres <3 Central Park skal jeg definitivt oppleve 😃 så snilt av deg! <3
nouw.com/martaalise
Hege Kristin,
aldri vært der! men veldig lyst å reise dit 😃
hegekristin.blogg.no
martaalise
martaalise,
:D sikkert dritbra som alle sier!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig heldig du er som skal reise dit, har utrolig lyst og reise❤ Aldri vært der før men håper du får gjort det du ønsker å gjøre 😊