Jeg skal på TV

Hei folkens :-) Beklager mitt fravær i dag men det har gått i ett siden vi stod opp. Husker dere jeg fortalte dere at jeg skulle være med i et tvprogram som kommer på TV? :-) I dag var min episode ferdig og jeg fikk endelig se det! Det var for å sjekke hvordan det lå ann og om jeg ville endre på noe. Sykt deilig at de bryr seg så mye at jeg får en stemme i hvordan det skal se ut. Men jeg hadde ingenting å si på det, synes episoden var råbra og jeg kjente meg veldig igjen i den. Det verste som kan skje når man velger å delta i noe som skal på tv er vel å bli fremstilt dårlig og annerledes enn den man er. Men det slipper jeg og jeg gleder meg til dere får se! :-)

De som står bak min episode er November Film. Flinkeste folkene! Det var de som vant Årets tvøyeblikk med Hundepatruljen på Gullruten i mai. De produserer også Insider som Audun (og jeg) var med på i høst. De har nå fulgt meg i nesten ett år og som dere vet, har det vært mange oppturer og dobbelt så mange nedturer.. Men synes vi har taklet det bra :-) Tenkte å vise dere litt bilder fra episoden og her er de:

Vil gjerne fortelle dere hva som skjer til hvilket bilde men da blir det ikke noe gøy når episoden kommer ut! Gleder meg sånn!!!! Herregud :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anna Emilie
,
Gleder meg så sjukt mykje! 💕
martaalise
martaalise,
thea
,
kor går detta? og kjem det evt. på nett? gleeda meg til å sjå <3
martaalise
martaalise,
Kommer på Tv <3 😃
nouw.com/martaalise
thea
IP: 82.99.3.229