Jeg skal begynne å videoblogge

God fredagskveld alle :-) Deilig med helg? Her har tacoen akkurat gått i høykant og kveldens film er valgt! Vi skal se en gammel film med Mel Gibson og Helene Hunt. Husker vi alltid hadde den liggende hjemme, men tror ikke jeg har sett den! Jeg gleder meg, alltid stas når det er jeg som får velge film. I sted regnet vi ut og da er dette tredje filmen på rad jeg har valgt, haha. Audun er grei :-) I går var vi hos tanten til Audun å spiste god kyllingsuppe og i tillegg hadde jeg bakt noe eple og kanelboller. Det var veldig koselig og jeg setter sånn pris på at jeg får være en del av den familien, den er så fin ♥

I dag har vi hatt ukens fjerde økt på treningssenter. Været har jo vært litt opp og ned så vi har faktisk ikke gått tur enda. Men øktene vi har hatt har vært ganske harde, i hvertfall for meg som har fått innføring i ordentlig styrke trening. Jeg har alltid vært flink å trene og ser på meg selv som ganske sterk, men når Audun gikk gjennom teknikk med meg ble jeg plutselig svakere, for nå gjør jeg det skikkelig og da skal det ikke så mye til før jeg blir sliten... Tenk at jeg har trent feil å så mange år. I dag ble det bare intervalltrening på meg, men jeg holdt på i en time og var oppe i 16km/t på slutten og det er hardt altså - jeg har jo trent hardt tre ganger denne uken så jeg er veldig støl! Jeg fikk gått i oppoverbakke, jogget og løp 12 intervaller på ett minutt hver. Siste "minuttet" i 16 km/t var bare 30 sekunder, da holdt jeg på å falle av! Haha.

Tips for å gjøre tacoen litt sunnere; Bytt ut rømmen med kesam, bytt ut kjøttdeigen med karbonadedeig, MEN; sjekk innholdet på karbonadeigen! Det er forskjell på dem. Vi kjøper den det er 5 % fett i, tror det er den sunneste. Lag din egen guacamole (2advokadoer, 1/2 tomat, smak til med salt, pepper, hvitløk + lime), bytt ut lefsene med grove lefser og spis en lefse + en salat istedenfor to-tre lefser! Audun lager strimlet kyllingfilet ved siden av som er til han og jeg pleier å henge meg på den jeg også, men i dag måtte jeg bare ha karbonadekjøttdeig! Jeg hadde bare en god morgen yoghurt i magen så vanskelig å være sunnest mulig da!

Jeg går forresten å tenker på videoblogg hver dag, på tide at jeg setter meg inn i den verden der også. Jeg elsker jo å prate, dele og kommunisere med dere lesere, så kanskje jeg hiver meg i det i løpet av helgen. Hva kunne dere i såfall tenkt dere at jeg skulle ha videoblogget om? Mange av dere har foreslått sminke, mat, personlige video +++, men det er vanskelig å komme i gang. Og tanken på redigering, lys og bakgrunn gjør meg dårlig. Jeg kan ikke noe om sånt! Men men, jeg skal grave og google litt også ser vi hva jeg klarer! Nå har jeg skrevet det her, så da må jeg faktisk ta det på alvor. Ja, det var litt frustrasjons tanker fra meg denne fredagskvelden. Håper alle koser seg med god mat og film ♥ Klem fra oss!

Marta Alise

Liker

Kommentarer