Jeg og Audun har plutselig blitt så smarte

I dag har det gått litt i ett uten at jeg føler at jeg har fått til noe, flere som føler det slik av og til? Fredagsfølelsen altså, man blir ikke så smart og effektiv av den :-) Men i går derimot, da hadde vi en skikkelig smart-dag! Vi var nemlig på biblioteket her i Arendal på Litterær aften. Jeg må ha vært den eneste i salen som ikke har lest en bok.. Neida, jeg har jo lest noen :-) Men en ting skal sies; jeg ble inspirert til å lese mer!

For dere som ikke har vært på det før, så er det en kveld hvor biblioteket inviterer forfattere for å snakke om boken de nettopp har gitt ut. Det var 5 forfattere og 5 bøker. Veldig interessant å høre på! Trodde 2 timer skulle gå tregt for meg siden jeg ikke er den ivrigste leseren, men jeg kunne hørt på i mange flere timer. Det var veldig kjekt! Skulle vært flere unge mennesker der da ;-) 

Det som var litt artig var at de hadde loddtrekning på de 5 bøkene som hadde blitt presentert i løpet av kvelden. Audun sa på forhånd at svigermor kom til å vinne, og det gjorde hun også! Akkurat den boken Audun sa også! For en trollmann... Det var morsomt!

Etter noen timer på biblioteket dro vi å tok noen glass vin ute. Jeg og Audun hadde tidligere på dagen vært å svømt en hel time uten å spise middag. Så jeg kjente det etter ett glass jeg altså!

Men vi hadde en veldig fin og annerledes kveld. Jeg har aldri vært på en slik kveld på biblioteket men jeg synes det var veldig verdt det! Vi ble to bøker rikere og en av de har jeg startet å lese på. Om jeg liker den veldig godt skal jeg anbefale den videre til dere!

Nå skal jeg i gang med middag. Jeg skal servere indrefilet med gresskarpure og soppstuing. Hva skal dere i dag?

_______________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Lisa
,
Har ikke du lest Stordalen sin bok?
martaalise
martaalise,
Jo, faktisk 😊
nouw.com/martaalise
hannagothberg
hannagothberg,
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så utrolig gøy !:)
martaalise
martaalise,
:Ddet var det!
nouw.com/martaalise