jeg må fortelle dere en liten hemmelighet

See you soon....

Hei dere! Da var det dags å fortelle dere en hemmelighet jeg går å bærer på.. Måtte bare vente til jeg hadde fått sagt det til venner, familie og Audun slik at jeg kunne dele det med dere :-)

Til høsten reiser jeg til Mexico for å jobbe frivillig på barneskoler, barnehjem og dagsenter for kvinner og barn. Jeg skal først og fremst undervise i engelsk, men også hjelpe til i andre fag om jeg vil. Jeg har alltid drømt om flytte til utlandet for ett par måneder og jobbe frivillig - spesielt med barn. Så nå har jeg endelig sjansen og da grep jeg den! Jeg blir i første omgang 4 uker og tror ikke det blir så mye lengre enn det for jeg vil hjem å besøke Audun og tenker at en måned er nok!

Egentlig tenkte jeg meg til Bali for det har jeg alltid drømt om å besøke også tenkte jeg at det er mange der borte som trenger hjelp.. Eller, det er det jo over hele verden. Men jeg var veldig fast bestemt på Bali av mange forskjellige grunner, så der søkte jeg først også fikk jeg godkjent som engelsk lærer. Tenkte så senere på Sør-Amerika siden jeg kan spansk men det er jo veldig farlig i de fleste, om ikke alle land der nede.. Så da falt valget på trygge og fine Mexico, haha. Neida. Mexico er ett kjempe farlig land og det er ikke sånn at man reiser dit uten å være forsiktig. Men, jeg vil ikke la det stoppe meg og jeg vil gjerne se de delene av verden som interesserer meg. Og nå får jeg også mulighet til å gjøre noe nyttig og noe jeg har så sterkt ønsket i mange år. Har akkurat fått godkjent Mexico og da er planen å reise i oktober <3
Det ser jo veldig fint ut og jeg er ikke redd for at jeg ikke skal få det bra. Jeg reiser alene, så jeg grugleder meg litt. Heldigvis kan jeg språket og det vil gi meg en fordel mtp å komme nærmere lokalbefolkningen og bli ordentlig kjent med barna. Mine dager kommer til å se ut som de bildene under og jeg gleder meg sååååååååå mye til å være i ett klasserom! Savner det så sykt! Var vikarlærer i 3 år i Oslo og i noen perioder jobbet jeg HVER dag! Jeg elsket det.. Så burde egentlig studert noe sånt istedenfor markedsføring. Men men! Nå skal jeg i hvertfall undervise igjen og jeg gleder meg. Fikk til sendt noen bilder av jentene i går og jeg fikk helt tårer i øynene...
Om noen vil være med, så send meg gjerne en mail! <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Åshild
,
Såå spennende!!!
martaalise
martaalise,
:D ja! gleder meg sånn!
nouw.com/martaalise
Malin
,
Hei! Så utrolig gøy, blir sikkert fantastisk!! Reiser du med en organisasjon eller på egenhånd?
martaalise
martaalise,
Organisasjon <3 😃
nouw.com/martaalise
Ane
,
Åhh det hørtes utrolig spennende og givende ut! Tror det blir en veldig bra opplevelse 😊 Hvem/hva er det du reiser gjennom?
martaalise
martaalise,
Organisasjon 😃 Blir så kjekt!!!
nouw.com/martaalise
Lisa Marie
,
Jeg anbefaler Ecuador hvis du virkelig vil se sør amerika på sitt beste! Et nydelig land! Dro selv ned alene og jobbet frivelig, har bare gode erfaringer derfra!
martaalise
martaalise,
Ecuador skal jeg definitivt besøke! Har vært i Argentina mange ganger men vil gjerne reise videre neste gang jeg er i Sør-Amerika. Blir Mexico denne gangen <3
nouw.com/martaalise
may-teresa
,
Så spennende! Har tenkt det samme i en liten stund, men forstår ikke hvordan man søker eller bare gjør slikt.. men har så lyst!
martaalise
martaalise,
Send meg en mail 😃
nouw.com/martaalise
FruLea
FruLea,
Så utrolig spennende 😊 Jeg har et søskenbarn som skal til Indonesia og jobbe med dyrene og regnskogen 😊
nouw.com/frulea
martaalise
martaalise,
Wow! Så kult 😃
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Så utrolig spennende😊 Blir kjekt og følge deg videre😊 Kjekt at du realiserer drømmene dine🌹
nouw.com/therockinkchick
kristinw
kristinw,
så utrolig spennende - det blir sikkert litt av en opplevelse !
nouw.com/kristinw
martaalise
martaalise,
Ja det tror jeg på 😃
nouw.com/martaalise
T
,
WOw! Så heldig! Hvor søkte du for å få jobben?
martaalise
martaalise,
Hei 😃 Jeg søkte på google og videre på et frivilligorganisasjon! Skal forklare mer detaljert om det er ønskelig?
nouw.com/martaalise
Ronja,
Så spennende! Trur det passe dæ bra 😊
m.ronjadahl.blogg.no
martaalise
martaalise,
Det tror jeg og 😃
nouw.com/martaalise