jeg må finne antrekk til julebordet!

grønn omslagskjole her

Nå er det under en time til jentene kommer, og jeg er forsatt tvil om hva jeg skal gå med. Jeg har ikke bestemt meg om jeg vil ha kjole eller bukse engang! Jeg er jo kjolejente, men har så mange kule topper jeg kunne tenke meg å gå med..

gull topp her

Feks denne.. Den kjøpte jeg på Zara i sommer. Har ikke gått med den enda, men den er råkul med en sort topp under. Den er helt gull og ikke lik noe annet jeg har! Fant en tilsvarende og det er linken jeg har lagt inn :-)

over knee-støvletter her

Jeg hentet frem gamle gasser med vinterklær og da fant jeg denne kjolen. Den er jeg så glad i. Men den er et hakket for kort. Jeg gikk med den på julebord med klassen i 2011. Mine favoritt støveletter skal jeg i hvertfall gå med i kveld! For de er så fine og gode å gå med!

Jeg må også finne ut av pynt! Har lyst å gå med de grønne, men tviler på at jeg finner noe som matcher.. Dessuten skal jeg ha den lyserosa fuskejakken!
Kuleste jakken jeg har! Også varmer den <3

rød kjole her

Et annet alternativ jeg har er denne røde kjolen, MEN, tenkte egentlig å ha den på julaften! Den er så komfortabel og fin samtidig.. Den er absolutt et alternativ.. Og den kan jo brukes flere ganger. Koster kun 279 kr nå! Trykk på linken over om du vil ha lik :-)
Denne kjolen har jeg aldri brukt før, og jeg liker den godt. Den er også komfortabel, men litt nyttårsskjole kanskje??? Mener å huske at den er fra Saint Tropez.
Eller så kan jeg kjøre helt rosa. Dus lyserosa bukse,skinnende lyserosa topp, rosa veske og rosa fuskepels. Hmmm.. Må tenke! Dere må gjerne hjelpe meg <3 Haha!

topp her, finbukse her

Hva tenker dere? Jeg har jo andre alternativer også, men disse er de mest aktuelle. Nå skal jeg ut av sofaen, lage ferdig foccacia, steke scampi og rydde litt <3 Må være plettfritt til de kommer!

Marta Alise

Liker

Kommentarer