jeg lærer aldri

Endelig er jeg tilbake på bloggen! Har dere savnet meg? Haha #høyetankeromsegselv... Neida! Jeg har virkelig utsatt å blogge siste dagene for jeg har hatt så mye annet å gjøre. Jeg har tatt opp absolutt ALLE klærne mine fra boden. Sortert ut hva jeg vil beholde, selge og gi bort. Sykt deilig å få gjort det. Har alltid en sånn skippertak-greie med klærne mine to-tre ganger i året der jeg enten henter opp eller legger ned sommerklærne mine. Vinterklærne mine bytter jeg også på å ha i boden, men nå har jeg så mye plass så nå skal alt være fremme året rundt :-) Hehe. Frem til jeg fyller opp plassen igjen da.. Neida! Jeg skal ikke gå mer bananas nå. Jeg er fornøyd med klessamlingen min nå og er ganske tilfredsstilt. Men så kommer det jo en ny sesong da.... Og sommeren er den fineste synes jeg! Vet at høsten er den beste sesongen i moteverden men ingenting slår sommeren for meg. Maxikjoler, sandaler, frynser, blomster og oransje lepper. Mmm! Men nok snakk om det. I går var jeg på standup sammen med Audun og noen venner her i Arendal. Herregud så gøy vi hadde det! Komikerne var råbra, stemningen var god og selskapet vi var med var tipptopp! Vi ble en smule brisen og jeg irriterer meg over at jeg tok i mot shots. Jeg lærer seriøs aldri! Men vi hadde det gøy da, så jeg burde ikke klage.. Heldigvis er formen god i dag :-) Men tanken om en hel alkoholfri måned går ikke helt som planlagt, haha! Flere som lover seg selv å ikke drikke på leeeenge, også går det én uke, også sitter man på bardisken og shotter? Uff... Selvkontroll = 0.
Men jeg må si en ting.. Arendalsfolk skjønner ikke konseptet av standup. For et publikum i går altså. Så dårlig og så respektløse! Synes det er ganske stort om komikerne velger å opptre her igjen. Vi snakket om at Arendal manglet standup for noen uker siden. Jeg har jo jobbet på Latter i Oslo i studietiden min og så standup hele tiden. Jeg elsket det! Så det har jeg virkelig savnet. Men etter å ha sett hvordan folk oppfører seg så skjønner jeg at det ikke har vært så mye standup her. Haha :-) Håper det blir bedre neste gang! Man er tross alt der for å høre på komikerne og visst noen har så behov for å prate og hyle, så er det vel bare til å spørre om å stå på scenen selv neste gang ;-) Dagens smekk til Arendalsfolk! (Ikke det at alle oppførte seg dårlig altså, haha )

Nå skal jeg lage frokost til Audun og meg. Vi er litt treg i dag og nå er klokken ett.. Sen lørdag! Senere skal vi gå en laaaang tur også slappe av hjemme i sofaen :-) Jeg har også en del blogging igjen. Savner sånn å blogge ordentlig!

Og ja, forresten; jeg har blitt blond! Haha :-) Kommer ikke ordentlig frem på bildet hvilken farge det er, men den er en del kaldere enn på bildet som er tatt på kvelden. Alt blir så gult, men kunne ikke vente med å vise dere! Og jeg satt i frisørstolen i 5 timer i går.. Så det forklarer også litt blogg-fraværet mitt :-) Hva synes dere?

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

tonebach
tonebach,
kjenner meg igjen i det du sier om alkoholen der ja.. haha! Håret ble jo kjempefint, har selv byttet mellom blondt og brunt 100 ganger. Fin blogg du har, klem 😊
nouw.com/tonebach
martaalise
martaalise,
Haha 😃 ja helt håpløst det der altså! Takk for det 😊 Klem tilbake!
nouw.com/martaalise
Turid
,
Nyyydelig er du og kjolen også. Kledde dette. (alt kler den smukke)
martaalise
martaalise,
Hei Turid! så utrolig fint sagt! Takk <3 😃
nouw.com/martaalise
Ingvild
,
Kjære du! Jeg så deg i går når du satt i kroken med alle folkene. Du er like nydelig i virkeligheten og mer til. Ville så gjerne komme bort til deg å si hei men dere var så mange. Kjente du han komikeren siden han satt med dere? Han var min favoritt!
martaalise
martaalise,
Hei søte deg! Jeg håper du kommer bort neste gang 😊 Ikke noe skummel gjeng! Ja, han kjenner jeg fra tiden min på Latter! Min favoritt også! <3 Tusen takk for fine ord <3
nouw.com/martaalise
irenekeser
irenekeser,
Håret ble nydelig! Det kledde du
nouw.com/irenekeser
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3
nouw.com/martaalise
.
,
trykket enter før jeg ble ferdig. Takk for at du er du og for at du blogger om Arendal. Så gildt at vi har en blogger her. Helt enig med publikum btw 😋 klem fra meg!
M
,
Artig å se at noen har blitt inspirert av deg 😊
http://www.varden.no/nyheter/sjekk-det-sote-bursdagskortet-stian-43-fikk-av-barna-1.1617598
martaalise
martaalise,
Haha så artig!! Ligger mange av de der ute på nettet da. Men gøy at du tenkte på meg når du så det <3 😃 klem!
nouw.com/martaalise
Linda
,
Den hårfargen kledde du skikkelig godt!
Helene
,
Er lov å ikke blogge like mye alltid, du har jo er liv også haha! Kjenner meg igjen i alkoholen ja huff! Men bare det generelt og love seg selv og ikke sløse med penger og ha shoppe fri mnd det er vanskelig det😂 Så utrolig trist og høre det med publikummet! Standup er kjempegøy, har vært på det på kilden😄
Lone
,
Du er sååå fiiiiiin <3
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3
nouw.com/martaalise