Jeg holdt på å dø

Som dere vet, var jeg hos spesialist i dag. Jeg hadde time hos tannlegen før jul hvor alt var ok, bortsett fra en visdomstann. Så denne timen jeg hadde i dag hos spesialist har jeg gått å gruet meg til i ett par mnd… Men endelig er det overstått og til dere som skal operere det samme så har jeg bare en ting å si til dere; ikke gru dere, det går helt fint.

Jeg har hørt så mange skrekkhistorier fra mange forskjellige men det var virkelig ikke noe vond opplevelse. Det var over på en-to-tre. Og nei, jeg holdt ikke på å dø.

Som den pysen jeg er, hadde jeg selvfølgelig med meg mamma og Audun. Jeg kom frem i elleve tiden og det første jeg gjorde var å fylle i skjema, for å så ta en beroliggende pille. Siden jeg kom frem fastende virket den pillen med en gang og alt Audun sa på venterommet var morsomt, haha :-)

Etterpå ble jeg tatt med inn for å ta røntgenbilder også var det klart for meg på "operasjonsstolen". Når jeg satt der, og de laget til for å sette i gang, tenkte jeg inni meg at jeg kanskje skulle lage en jævlig scene… Skal jeg bare klikke, hylgråte og si at jeg ikke vil? Haha.. Men så bet jeg det i meg, og fikk det overstått og det er jeg så glad for nå. Mon tro hva de hadde tenkt om de visste hvor dramaqueen jeg kan være om jeg bestemmer meg for det.. Selve operasjonen var over på 10 minutter, kanskje mindre. Alt gikk sykt fort. De stakk ett par ganger med sprøyte (bedøvelse), og det var litt ubehagelig men helt overkommelig. Og tro meg, jeg tåler ingen smerte og sparer ikke på sytingen om jeg har mulighet! :-) Håper dere som har time i nærmeste fremtid ikke gruer dere!

PS!! Om dere ser på bildene, så er jeg litt rar.. Men jeg skylder på pillen!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Dette TRENGTE jeg å høre, godt du lever <3
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
Helene
,
Så utrolig tøff du er!:) er utrolig pyse selv når det kommer til sånn. Men jeg synest sprøytene er værst :s er så ubehagelig!
martaalise
martaalise,
Ja, den var vond!!!
nouw.com/martaalise
linnisabel,
Æh, jeg har akkurat fått time senere i år. Det er over et halvt år igjen, men jeg gruer meg allerede!! Godt og betryggende å lese dette innlegget 😊 God helg!
linnisabel.com
martaalise
martaalise,
Ikke gru deg!!! Det går helt fint. De er så flinke i dag i forhold til før, har jeg hørt 😊
nouw.com/martaalise
Nazarena
,
Var det veldig vondt i etterkant? Har akkurat operert ut to visdomstenner og venter nå bare på at bedøvelsen skal gi seg🙈
martaalise
martaalise,
Ja litte granne. Hvordan går det med deg nå? Jeg synes det enda er ubehagelig etter jeg har spist fordi jeg har det hullet og der kommer det mat ned. Sykr irriterende!
nouw.com/martaalise