jeg har tattovert meg i dag

genser her

Omg for en crazy søndag det har vært. Vi skulle egentlig tattovere oss i går, men så tok alt så lang tid, så vi fikk ny time til i dag! Søster-tattoo! Så gøy :-) Vi tre jentene har snakket om å få oss en tattovering sammen lenge, og i dag fikk vi endelig gjort det! Romertall med bursdagene våre :-) Kan dere gjette hvilken bursdag jeg har? Og de to andre? :-)
Dette blir min 8`ende tattovering på kroppen. De fleste jeg har er veldig små, så denne sklir rett inn i samlingen min. Jeg har nesten bare tatt tattoveringer i syden, i brisen tilstand - hehe. Så den vi tok i dag var mer gjennomtenkt enn de andre :-) Mamma er sikkert stolt når hun leser dette, ettersom hun er verdens største tattoverings-entusiast - not, haha!

Mariela i stolen...

Her ser dere litt av min andre tattovering som er rett over bikinilinjen. Viser den aldri fordi den er for langt nede. Det er min første tattovering.

Melisa i stolen...

tattoo all day long

Jeg har alltid elsket romertall. Tror det er det eneste i matten som jeg var flink til. Du kan si hvilket som helst tall til meg og jeg klarer å oversette det. Stolt! Haha :-) Men det er skikkelig stilig sant? Mamma som lærte meg systemet når jeg var bitteliten, håper hun ikke angrer på det nå ;-)
Etter turen i byen har vi slappet av og spist sammen med de andre. Mamma serverte pasta bolognes. Skal prøve å få oppskrift slik at jeg kan legge ut her ;-) Den var dritgod! Jeg og Melisa har akkurat begynt å se Frustrerte Fruer igjen. Fy søren for en gøy serie! Noe jeg kan se om og om igjen.. <3

Men da gjenstår det å spørre, hva synes dere om tattoveringen?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Malena
,
Hvor ser du fristrerte fruer? På nett?😁
martaalise
martaalise,
Hei Malena <3 mamma har diskene! Heldiggrisen! Må få kjøpt de jeg og, for jeg finner de ikke på Netflix, hbo eller viaplay 😟
nouw.com/martaalise
Fannybyejensen
Fannybyejensen,
Fikk lyst til å ta flere tattoveringer etter å lese det her! Veldig kule tattoveringer!
nouw.com/fannybyejensen
martaalise
martaalise,
:D Jeg og vil ha flere <3
nouw.com/martaalise
IP: 82.99.3.229