jeg har ryddet i vennene mine

God morgen :-) Denne uken har jeg så lite planer at jeg nesten føler meg litt kjedelig. Haha. Men det er jo godt å være kjedelig i blant óg! Jeg var hos Audun i går, og det kunne ikke vært koseligere <3 Vi fikk sitte i over 2 timer. Ble så glad!!! Vi hadde det hyggelig med MASSE kos, samtaler og masse kos igjen! Følte meg så mye bedre når jeg dro derfra og nå føler jeg at jeg kan holde ut til neste uke :-) Hehe. Én time er jo alt for lite! Ellers har jeg tenkt meg på kino denne uken, trene en del, blogge så mye jeg kan, dra på bursdag til svigerfar (forslag til gave mottas med takk!!!), være med Camilla, preppe mat og kjøpe inn en del ting.

Men, over til det innlegget handler om. Det høres veldig dramatisk ut. Nesten på grensen til en sånn typisk "lure-innlegg" eller "clickbait". Men jeg har ryddet i vennene mine på facebook. Jeg så jeg hadde 1200 venner på facebook forrige uke og rynket fælt på nesen. Jeg er jo ikke venner med alle disse. Og jeg får ofte opp venner jeg kun har truffet én gang på feeden min. At de skal ha barn, reise, forlove seg, syte-innlegg, deling av nyheter osv. Det er jo hyggelig og morsomt det, men jeg vil jo helst se mine ekte venner sine oppdateringer. Så, jeg begynte å rydde. Jeg var nådeløs og jeg håper jeg ikke sårer noen. Men å ha uendelig mange ekskjærester til mine venninner på vennelisten min ser jeg ikke pointet med. Personer jeg gikk på skole med som jeg ALDRI har snakket med. Hvorfor har vi blitt venner på facebook? Vi så hverandre i gangen, la hverandre til og kommer sikkert aldri til å snakke sammen igjen. Og om det ikke er tilfellet, så er det vel å bare legge dem til igjen ;-) Haha. Nå har jeg 555 venner på face. Så jeg har kvittet meg med 650 stk!

Tok meg friheten til å lage en liten liste til dere som vil gjøre det samme. Dette inneholder folk du absolutt IKKE trenger på vennelisten din:

Eks-kjærester. Denne trenger jeg vel ikke å utdype? Min ble slettet rett etter brudd og slik har det forblitt :-) Mange år siden nå da, men bare et lite tips!

Mobbere. Har du noen på vennelisten din som gir deg dårlige vibber? Som har mobbet deg eller venninnene dine før? Ikke ha de på vennelisten din.

Moren til eks-kjæresten din. Jeg har aldri møtt en typisk "helvettes svigermor" som alle snakker om. I filmer blir de alltid hengt ut som en typisk "stemor"-rolle. Men den erfaringen har ikke jeg. Men likevel, av respekt til min ekskjærestes nye kjæreste, meg selv, henne, min kjæreste, og alle rundt så trenger ikke vi å ha kontakt. Med mindre vi hadde hatt barn, da skjønner jeg at ting stiller seg litt annerledes.

Venninner til eks-kjæresten din sin mor. Les punktet over. Her gjelder det samme. Dessuten er det helt uinteressant da de ikke er en del av livet ditt lenger.

Tidligere medelever du ALDRI har snakket med. Snakket du ikke med de under studiet ditt og heller ikke snakket med de i senere tid, så kommer du mest sannsynlig aldri til å snakke med de igjen heller.

Gutter som liker deg. Dette punktet gjelder dere som har kjæreste så klart. HVORFOR skal du ha gutter som er interessert i deg på vennelisten din om du har kjæreste? Det skjønner ikke jeg. Jeg vil ikke ha noe kontakt med gutter som ikke skjønner at jeg er opptatt.

Andre du kan slette:

Venner av eks-kjæresten din, eks-kjærester til venninner, venner av venner du møtte på fest som du aldri snakker med, sommerflørten din fra 2008 på Kreta, gutter som har sendt bilder av penisen sin, bekjente/venner som legger ut rasistiske og kvinne-hat-statuser osv. Listen er sikkert enda lengre, men jeg fikk i hvertfall en ordentlig opprydding i min liste og det føles godt! ;-) Gjorde nok både meg selv og dem en tjeneste, haha! Kunne sikkert ryddet enda hardere, men jeg får ta en oppvask igjen en annen gang.

Jeg vet det betyr mindre likes og kommentarer, men i dont care! Jeg kan ikke si at jeg deler så mye der uansett, men når jeg først deler noe så vil jeg dele det med venner og familie. Har min offisielle side som jeg bruker hver dag og den finner dere HER om dere vil følge <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer