Jeg har blitt så lat....

God morgen. Ble litt lite blogging i går men jeg har blitt skikkelig lat her på ferie. Jeg beveger meg 0,005 km i timen, ser omtrent ikke på tlf og pc, tar få bilder og koser meg skikkelig. Men nå skal jeg bli litt mer effektiv. I går tok Audun noen outfitsbilder av meg og selv om jeg har blitt lat så er det aldri en unnskyldning til å ikke bli tatt bilder av, haha :-)

Jeg elsker denne kjolen fra H&M. Den er flatterende uansett figur og den skjærer meg på de delene av kroppene jeg liker minst, så den fremhever ikke feks armer som jeg hater eller brystpartiet som jeg hater å vise. Også må jeg ikke glemme å nevne hvor utrolig komfortabel kjolen er. Den er en av de deiligste plaggene jeg har. Jeg kjøpte den 1 uke før salget startet og da kjøpte jeg både denne og samme kjolen i ett annet print, men uken etter kom begge to på 50 %. Sykt irr! Men det er veldig typisk meg, haha :-)

Klarer dere å se hvor mye vind det er her? Håret vil ikke ligge stille, ikke kjolen heller. På annenhvert bilde hadde jeg hår i ansiktet, haha :-) Men jeg skal ikke klage, dette er den mest behagelige ferien jeg har vært på mtp varmen. Det er en vind her hele tiden! Så man kan gå med hva man vil, sminke seg og under soling tidlig på dagen svetter man omtrent ikke.. Det er ganske sykt. For dere som har vært i Mallorca i juli så vet dere hvor jævlig klamt og fuktig det er, sånn er det IKKE her :-) Sykt herlig!

comfy and pretty

Det smykket over fikk jeg til bursdagen av mamma. Det er egentlig en del av ett sett, men jeg går sjeldent med noe rundt halsen også elsker jeg perleøredobber for det er så enkelt. Men armbånd liker jeg veldig godt å gå med :-)

Nå skal vi sole oss med bassenget før vi skal inn til Benidorm i dag. Det ligger ca 30 min fra oss og planen er å gå ut på byen. Noen av dere som er der? ❤

Marta Alise

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Det øverste bildet er det FINESTE bildet jeg har sett av deg noen gang, fy fader så smashing!! <3
nouw.com/celinastamper
martaalise
martaalise,
åhh så fint sagt <3 Tusen takk <3 får skifte profil snart da 😃 Audun sa seg enig i det du skrev, haha 😊
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Utrolig fin kjole 😊 bHar selv vært i Benidorm men det er mange mange år siden 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Takk <3 😃
nouw.com/martaalise
Kamilla Haaland,
Jeg er i Benidorm! 😊 Hehe. Kos dere masse. Kjolen var rålekker på deg!
kamillahaaland.com
martaalise
martaalise,
Takk Kamilla! 😃 Er du der forsatt? Vi kunne tenkt oss ut men er ikke særlig party her vi er skjønner du :-O
nouw.com/martaalise
Helene
,
Man skal være litt lat på ferie, er jo derfor man er på ferie haha😄
martaalise
martaalise,
haha ja 😃 riktig!!! du skjønner meg, haha!
nouw.com/martaalise