Jeg er så lei av livet mitt

LESERBREV

________________________________________________________________________________________________________________

Jeg er så lei av å ligge på rommet å gråte, uten at han bryr seg. Jeg er så lei av at han aldri kommer hjem når han sier. Jeg er så lei av at han aldri sier i fra. Jeg er så lei av at han alltid klikker hver gang jeg sier i fra om at oppførselen hans ikke er bra. Jeg er så lei av at han ikke kan ordet unnskyld. Jeg er så lei av han aldri kan være ydmyk. Eller, ydmykhet finnes ikke.


Jeg er så lei av at jeg aldri blir satt pris på. Blir jeg satt pris på så er det når han kjøper noe enkelt til meg. Hadde han bare visst at det er tid jeg vil ha. Jeg er så lei av at han hele tiden sier at vi er så mye sammen. Det er hans svar når jeg sier at vi ikke er det. Jeg er så lei av å være den som alltid vil være med han, mens han ikke vil være med meg. Jeg er så lei av at han ikke skjønner at å være med han mens han er på tlf, eller mens han sover, ikke er å være sammen. Hvorfor skjønner han ikke at jeg vil noe mer?

Jeg er så lei av å være den som maser og den som vil noe. Jeg er så lei av å måtte være den som drar lasset når det gjelder tid og kos. Av og til tenker jeg at jeg har rotet meg borti et liv jeg aldri kommer til å bli lykkelig i, for han skjønner meg ikke. Han skjønner ikke at et simpelt "unnskyld" betyr så mye for meg. Jeg er så lei av at han tror at jeg ikke vil at han skal være seg selv, kun fordi jeg ber om at han skal være litt mer rund i kantene og være litt mer ydmyk. Jeg er så lei av å ligge på rommet, uten at han bryr seg. Enten er han på stuen og ser filmer eller så stormer han ut døren. Jeg er lei av å aldri vite hvor han er. Jeg er lei av at vi aldri er sammen, sammen. Lei av telefon, lei av å ikke være tilstede, lei av å ikke bli anerkjent og satt pris på.

Jeg er så lei av livet mitt.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke
,
Skal dette liksom være så dypt? Syns ikke det jeg. Beklager, men typisk de som nesten ikke har opplevd noe å se på sånt som dette som motgang ..
martaalise
martaalise,
Den synes jeg ikke var rettferdig. Det vil alltid være noen som har hatt det verre og man vet heller ikke hva denne personen har gått gjennom.
nouw.com/martaalise
Rikke
,
Sant. Ser jeg var for rask med å kommentere. Det var min umiddelbare tanke. Ser det ble feil. Selvom jeg personlig ser på dette som en bagatell, så betyr det ikke at andre ikke har rett til å se på det som noe veldig vanskelig.
Helene
,
Jeg synest dette var en utrolig bra tekst og dyp ikke minst, man kan ikke tenke at andre har det værre hele tiden. Den som har det slik kan det være veldig ille for så man skal ikke snakke så høyt om andre følelser fordi man vet ikke hvordan de har det. Utrolig trist historie synest jeg. ❤️
Sola
,
Kjenner så igjen den følelsen etter mitt forrige lange forhold.... ikke at vi ikke var mye sammen, for hn ville eie meg. Stort sett satt han foran pcn.... å han lagde bråk av ingenting.. var fort ute med å ta kveletak, sparke og lugge. Unnskyld, det var ett ord som satt langt inneDet er så forferdelig vondt å føle at man er alene sammen med noen.... nei, da er det bedre å være alene for seg selv. Hver dag satt jeg å så ut vinduet..... tenkte "er det slik jeg skal leve resten av livet?" "Hvordan dkal jeg klare å komme meg vekk fra han?". Det gikk så langt som at jeg ønsket han har havnet i en ulykke når han var ute å kjørte osv. Føler meg slem når jeg sier det..... bke heldigvis hentet ut av en kompis tilslutt....å nå har jeg en herlig, omtenksom og god kjæreste. Å Rikke....det at du så på dette som en detalj.... jeg kan ikke si noe sikkert, men leser mye mellom linjene i dette innlegget....... Håper du kommer deg vekk fra han, finner en som fortjener deg og ser deg <3 .Alle trenger det....Trenger du noen å snakke med så er jeg her. Marta har mailen min....