jeg er så heldig

Hello alle i hopa! Nå ligger jeg og Audun som en slakt på sofaen her.. Igjen.. Haha :-) Vi gjør det hver kveld omtrent. Det er så deilig å være hjemme i leiligheten vår. Jeg synes vi har det så fint og koselig. Dessuten koser vi oss sammen i lag og jeg bare nyter hvert øyeblikk. Det er ofte jeg tar meg i å se utover stuen og kjøkkenet vårt og tenke; Shitt, så heldig jeg er! Shitt, så mye jeg trives! Vi har det så fint!

I går spiste vi ett kg reker og det var så nydelig! Da ble jeg enda mer lykkelig og følte meg enda mer heldig, haha :-) Vi skal til å spise kvelds nå - igjen! Heldigvis rakk vi en liten tur isted også!

I dag har jeg fått unnagjort litt blogg-greier og det føles bra. Vi stod opp tidlig i dag, Audun dro på trening mens jeg lå med smerter i sengen - haha! Ikke noe alvorlig, men jeg er så støl etter i forgårs. Så må faktisk vente til i morgen før jeg trener igjen. Han er blitt syk, så han burde også vente.. Men vanskelig å få roet han ned. Har dere hørt at noen har makk i ræva? :-) Haha. Senere dro Audun på hypnosetime? What, tenker dere kanskje? Ja, jeg og! Han har hatt lyst til å gjøre det hele livet, så nå fikk han endelig gjort det og nå er det behovet tilfredstilt. Han var der sykt lenge og hvordan det gikk, kan han sikkert fortelle om en annen gang. Jeg satt på kafé i over to timer å ventet på han og takk gud for at jeg brukte tiden min fornuftig. Fikk svart på mail og skrevet noen innlegg som jeg har utsatt skikkelig lenge. Men må si det var kleint å sitte der uten å kjøpe noe så lenge. Kortet mitt er borte vekk og Audun ble litt lenger enn jeg trodde.

Når han kom, bestilte vi noe kyllinggreier, satt å snakket shit også gikk vi for å poste noen klær som jeg har fått solgt her inne. Jeg rakk også å ta noen antrekksbilder, eller Audun tok :-) Og nå har vi satt ny rekord. Bildene brukte vi 5 minutter på! Tjohei, så fort det går unna her da... De viser jeg dere i morgen :-) Nå må jeg legge vekk og gi Audun litt kos! Vi blogges i morgen folkens! Takk for at dere er innom :-)

____________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ane
,
Deilig å bare slappe av avogtil da 😊
martaalise
martaalise,