Jeg er med i Change Lingerie sin nye kampanje!

Dette innlegget har jeg gledet meg sånn til å skrive! Endelig kan jeg avsløre hva jeg gjorde i Oslo i slutten av september! Woohoo! Jeg er med i den nye holdningskampanjen til Change Lingerie! Jeg er så stolt og glad for at jeg fikk ta del i dette. 6 flotte, sportye og vanlige damer ble samlet i Oslo for å spille inn film og ta bilder til kampanjen. Jeg skal ikke si at alt var lett og at jeg er et naturtalent foran kamera men jeg synes det er så viktig å vise andre at vi må gjøre plass til alle slags kropper i film, tv og reklamebransjen. Det skal gjenspeile menneskene som går på gaten!
Disse backstage bildene kan dere tro at jeg har verket på å dele! Og ikke minst fortelle dere det jeg har opplevd og vært med på. Jeg kan ikke si nok hvor stolt jeg er og hvor glad jeg er for at jeg ble valgt ut til å være med. Vet det var mange som ville, så jeg setter ekstra stor pris på det. Synes også Change har klart å variere godt med kropper, farger og alder - slik at alle har noe de kjenner seg igjen med.

Det å stille opp i undertøy foran et helt crew var litt skummelt til å begynne med, men det ble veldig naturlig etterhvert og det hjalp at vi var flere. Tror jeg hadde dødd litt om jeg var der helt alene. Det som også ga meg støtte var det fantastiske crewet vi hadde rundt oss.

Fremover vil Change publisere en video av hver av oss. Min kommer om litt over en uke og da skal jeg selvfølgelig si i fra. Men jeg vil gjerne tipse dere om å like siden deres HER. Der kan dere også se promovideoen som er lagt ut! :-)

Jeg må si jeg gruer meg litt til min film kommer ut, men samtidig synes jeg det er så viktig og jeg er stolt av det jeg sier. Jeg er kanskje litt for ærlig, slik som jeg alltid er - men jeg tror mange vil kjenne seg igjen og jeg håper jeg bidrar med at noen føler seg bedre og ikke alene om vonde tanker om seg selv.

Denne opplevelsen var helt fantastisk og jeg gleder meg til å høre responsen. Videoen på facebook er allerede sett mange tusen ganger og delt i hytt og pine! Jeg kan ikke tro at jeg er en del av dette.

Når jeg startet bloggen min så var jeg så redd for at det ikke skulle være plass til meg. At jeg ikke passet inn fordi jeg ser annerledes ut. Mange nett-troll bekreftet dette men jeg er glad ikke har gitt etter for hetsen. Nå vil jeg vente å se om Norge synes det er plass for andre og flere kropper i reklamebransjen. Jeg håper det!

Her stod jeg, på altanen på et hotell i Oslo i undertøy. Litt av et syn for de som tilfeldigvis gikk forbi. Håper ikke de trodde det var noe manneblad - for det så kanskje slik ut! :-) Haha!
Slik er min uretusjert plakat. Et veldig ærlig bilde men jeg er så stolt av at jeg gikk ut av komfortsonen. Det er da de sier magi blir til ;-) Jeg ble kjent med mange herlige mennesker. Spesielt de 5 andre jentene! Wow! For en styrke, skjønnhet og godhet de har vist meg.

Jeg vil også nevne fantastiske Change Lingerie som tar steget ut i kampen mot kroppspresset. De står for at jeg står for. Vi må gjøre plass til alle kvinnekropper uansett hvor liten eller stor vi er. Fokuset må komme på at vi er forskjellige og at det er vakkert! Er dere ikke enig, damer?

_______________________________________________________________________________________________________________________

Husk og se videoen og følg meg gjerne på facebook for oppdateringer HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Veronicabt
Veronicabt,
Du ser jo bare helt fantastisk ut! 😍 du er utrolig tøff som gjør dette, jeg er virkelig imponert. Jeg hadde aldri turt å gjøre det selv. Må si jeg digget bildet! ❤️
nouw.com/veronicabt
martaalise
martaalise,
Hei Veronica! Må innrømme at jeg synes jeg selv er tøff, haha 😊 Ikke bare bare men jeg er kjempe glad for at jeg deltok! <3 Så viktig! Tusen takk!
nouw.com/martaalise
Linda
,
Helt ærlig så kjenner jeg deg ikke igjen helt. Jeg har sett deg så mange ganger i Arendal når du har vært i sentrum med Audun og du ser helt annerledes ut enn her. Det siste bildet i svart/hvitt synes jeg du ligner på deg selv men alle de andre er du ulik deg selv. For det første er sminken din veldig overdreven. De har sminket over trekkene dine synes jeg. Gjort deg rundere og tatt vekk kinnbein, øyne osv. Personlig liker jeg deg med mindre sminke og mer deg.

Det du skriver her og det lille vi ser i videoen din synes jeg er ærlig og fint. Her kjenner jeg deg igjen. På bildene av kun deg ute på balkongen (heter ikke altanen) så stråler du. Kunne ønske de fikk mer av deg i videoen og ikke så mye rot med filmingen. Ser ut som de har filmet under i fra og da virker du større enn det du er. Så deg sist for 2 uker siden på kino (no stalker) og da var du 1000 ganger finere og smalere i ansiktet. Mener på ingen måte at du skal være tynn i ansiktet for å være fin men er ikke vits å gjøre deg rundere i ansiktet når du har en fin form fra før av.

Kommenterer sjeldent jeg, men digger at en fra byen min blogger og ville være ærlig. Nå som du begynner å bli en ganske kjent blogger så bør du få se alt som blir publisert. Det skal jo gjenspeile deg og andre burde kjenne deg igjen. Stor klem fra meg!
martaalise
martaalise,
Hei Linda og takk for kommentar. Jeg synes selv bildene er finere men i videoen så velger jeg å tro at det viktigste er hva jeg sier, mitt budskap. Kanskje jeg virker litt større i ansiktet men det får bare være. Dere ser meg her inne hver dag og det er tross alt meningen at det skal være rom for flere størrelser.
nouw.com/martaalise
Anonym
,
Så dønn ærlig skrevet. Helt enig med deg, Linda.
team4poter_b
team4poter_b,
Fy flate for et godt og sunt forbilde du er! 😃 Du er så modig og jeg føler meg seriøst mye bedre nå som jeg kan se at du kan gå med hodet hevet å være så selvsikker! For jeg er nok omtrent samme kroppsstørrelse som deg, så jeg må nok bare lære meg å tro på meg selv for å stråle slik som du <3
nouw.com/team4poter_b
martaalise
martaalise,
Takk for fin og støttende kommentar! Jeg har også dårlige dager altså, men det er viktig å tenke at det finnes viktigere ting enn hvor stor eller liten man er. kropp er kropp og det skal være noe flott, men ikke ta over hverdagen. <3 Sender deg en klem!
nouw.com/martaalise
Karoline
,
Enig med Linda, men dere ser kjempe fine ut alle sammen og jeg digger at Change gjør dette! Aldri kjøpt noe der, men det var utorlig fine bher. Må man måle seg når man shopper der? Virker litt rart at noen skal ta meg på puppene.
martaalise
martaalise,
Man MÅ ikke måle seg men jeg vil si at det lønner seg! De er utrolig profesjonelle og det er ikke noe rart. Ingen skal ta deg på puppene. Det er kun for å måle og finne riktig str. Kanskje litt rart med en gang men du vil være en av mange hundre de måler 😊

Håper du finner en bh som passer deg 😊
nouw.com/martaalise
Ellis
,
Du ser dødsbra ut - fra topp til tå!
martaalise
martaalise,
Hei Ellis! Tusen takk kjære deg! Veldig kjekt med fine kommentarer <3
nouw.com/martaalise
verozitas
verozitas,
Åhh, så gøy 😃 Looking good
nouw.com/verozitas
martaalise
martaalise,
:D Thank you! <3
nouw.com/martaalise
helenenordvik
helenenordvik,
For en nydelig jente! Vær stolt over deg selv og kroppen din 😊 vakre deg <3
nouw.com/helenenordvik
martaalise
martaalise,
tusen takk skjønne!
nouw.com/martaalise
CASABLANCA
CASABLANCA,
Fina!
Jeg jobber selv i kjeden og vil gjerne takke deg og de andre jentene for det dere gjør. Ærolige flotte VANLIGE norske jenter 😀
Vi fikk presentert filmen i forrige uke, og ikke et øye var tørt!
Takk for at du er så tøff og flott ❤
nouw.com/casablanca
martaalise
martaalise,
Åhh så artig! jeg jobbet deltid på Change i Oslo før, når jeg studerte! Var veldig glad i den jobben og det var veldig sunt for meg faktisk. Fikk møte alle slags kvinnekropper og se skjønnheten i det at vi er forskjellig. <3
nouw.com/martaalise
CASABLANCA
CASABLANCA,
Ja det kan jeg faktisk skrive under på selv. Jeg har også lært at alle kropper er vakre på sin måte ❤
nouw.com/casablanca
Helene
,
Steike å tøffe dere er alle sammen! Utrolig bra gjort, du var kjempe flott:) veldig stolt på dine vegne, så utrolig gøy og kult at du stilte opp. Du burde være mega stolt av deg selv ❤️
martaalise
martaalise,
Tusen takk Helene! <3
nouw.com/martaalise
Cathrine
,
Så gøy 😊 Du er så fantastisk flott. Gleder meg til din video publiseres 😊 Klem.
martaalise
martaalise,
:D Hei Cathrine! Tusen takk for det! klem tilbake <3
nouw.com/martaalise