Jeg er med i Change Lingerie sin nye kampanje!

Dette innlegget har jeg gledet meg sånn til å skrive! Endelig kan jeg avsløre hva jeg gjorde i Oslo i slutten av september! Woohoo! Jeg er med i den nye holdningskampanjen til Change Lingerie! Jeg er så stolt og glad for at jeg fikk ta del i dette. 6 flotte, sportye og vanlige damer ble samlet i Oslo for å spille inn film og ta bilder til kampanjen. Jeg skal ikke si at alt var lett og at jeg er et naturtalent foran kamera men jeg synes det er så viktig å vise andre at vi må gjøre plass til alle slags kropper i film, tv og reklamebransjen. Det skal gjenspeile menneskene som går på gaten!
Disse backstage bildene kan dere tro at jeg har verket på å dele! Og ikke minst fortelle dere det jeg har opplevd og vært med på. Jeg kan ikke si nok hvor stolt jeg er og hvor glad jeg er for at jeg ble valgt ut til å være med. Vet det var mange som ville, så jeg setter ekstra stor pris på det. Synes også Change har klart å variere godt med kropper, farger og alder - slik at alle har noe de kjenner seg igjen med.

Det å stille opp i undertøy foran et helt crew var litt skummelt til å begynne med, men det ble veldig naturlig etterhvert og det hjalp at vi var flere. Tror jeg hadde dødd litt om jeg var der helt alene. Det som også ga meg støtte var det fantastiske crewet vi hadde rundt oss.

Fremover vil Change publisere en video av hver av oss. Min kommer om litt over en uke og da skal jeg selvfølgelig si i fra. Men jeg vil gjerne tipse dere om å like siden deres HER. Der kan dere også se promovideoen som er lagt ut! :-)

Jeg må si jeg gruer meg litt til min film kommer ut, men samtidig synes jeg det er så viktig og jeg er stolt av det jeg sier. Jeg er kanskje litt for ærlig, slik som jeg alltid er - men jeg tror mange vil kjenne seg igjen og jeg håper jeg bidrar med at noen føler seg bedre og ikke alene om vonde tanker om seg selv.

Denne opplevelsen var helt fantastisk og jeg gleder meg til å høre responsen. Videoen på facebook er allerede sett mange tusen ganger og delt i hytt og pine! Jeg kan ikke tro at jeg er en del av dette.

Når jeg startet bloggen min så var jeg så redd for at det ikke skulle være plass til meg. At jeg ikke passet inn fordi jeg ser annerledes ut. Mange nett-troll bekreftet dette men jeg er glad ikke har gitt etter for hetsen. Nå vil jeg vente å se om Norge synes det er plass for andre og flere kropper i reklamebransjen. Jeg håper det!

Her stod jeg, på altanen på et hotell i Oslo i undertøy. Litt av et syn for de som tilfeldigvis gikk forbi. Håper ikke de trodde det var noe manneblad - for det så kanskje slik ut! :-) Haha!
Slik er min uretusjert plakat. Et veldig ærlig bilde men jeg er så stolt av at jeg gikk ut av komfortsonen. Det er da de sier magi blir til ;-) Jeg ble kjent med mange herlige mennesker. Spesielt de 5 andre jentene! Wow! For en styrke, skjønnhet og godhet de har vist meg.

Jeg vil også nevne fantastiske Change Lingerie som tar steget ut i kampen mot kroppspresset. De står for at jeg står for. Vi må gjøre plass til alle kvinnekropper uansett hvor liten eller stor vi er. Fokuset må komme på at vi er forskjellige og at det er vakkert! Er dere ikke enig, damer?

_______________________________________________________________________________________________________________________

Husk og se videoen og følg meg gjerne på facebook for oppdateringer HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
Helene ,
Steike å tøffe dere er alle sammen! Utrolig bra gjort, du var kjempe flott:) veldig stolt på dine vegne, så utrolig gøy og kult at du stilte opp. Du burde være mega stolt av deg selv ❤️
martaalise
martaalise,
Tusen takk Helene! <3
nouw.com/martaalise
Cathrine
Cathrine ,
Så gøy 😊 Du er så fantastisk flott. Gleder meg til din video publiseres 😊 Klem.
martaalise
martaalise,
:D Hei Cathrine! Tusen takk for det! klem tilbake <3
nouw.com/martaalise
IP: 82.99.3.229