Jeg er i KK!

Husker dere jeg nevnte at jeg ble intervjuet av KK tidligere i uken? Nå er intervjuet ute og alle kan lese det HER. Er spent på hva dere synes om saken! Har allerede fått litt tilbakemeldinger fra venner og faste blogglesere - og det er veldig kjekt! Så gøy at dere tar av tiden deres til å skrive til meg.. Det gjør meg glad :-)

Med å stille opp i sånn, så fører det også med seg litt ugress.. Så jeg skal nok stenge kommentarfeltet mitt i løpet av dagen. Eller sette kommentarer til godkjenning. Jeg tror ikke det blir sånn super mye dritt slik som det har vært etter VG og God morgen Norge - men jeg tror det blir littegranne.... Håper dere uansett vil lese artikkelen og gi meg tilbakemelding <3

Senere kommer jeg med bloggen til Audun forresten! Jeg har så mange innlegg klar nå.. I morgen skal han ringe meg endelig. 20 minutter... Det blir digg! Og på onsdag har jeg bestilt besøk. Kjenner jeg gruer meg litt til jeg skal på ferie i august. 2 uker er veldig lenge fra hverandre når vi kun har én dag med besøk.. Blææh! Jaja, bare til å holde ut! Nå skal jeg hoppe i dusjen også logge meg på her igjen. Jeg har mange mailer og kommentarer å svare på! Men det er gøy :-)

Hva skal dere i dag?

_____________________________________________________________

vi sees på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Nomadjournal
Nomadjournal,
Kjempe flott innlegg 😊 jeg skal sjekke ut bloggen til Audun også 😊 Heldigvis er ugress til for å lukes bort 🌸
nouw.com/nomadjournal
martaalise
martaalise,
:D haha ja ikke sant!
nouw.com/martaalise
pineapplesara
pineapplesara,
Vet du hva... Det er fantastisk flott slik dere gjør det. Han bøter for det han har gjort og vil tilbake til det "normale" liv. Hva er vel bedre enn det? <3 Og så utrolig god støtte det må være for han å vite at han faktisk har mennesker på andre siden av gjerdet som bryr seg og som venter på han!!! Klapp på skulderen til dere begge, det mener jeg.
nouw.com/pineapplesara
martaalise
martaalise,
Tusen takk for fin kommentar <3 😃
nouw.com/martaalise