Jeg ble igjen i Spania alene!

- Marta alene hjemme -

Så.... Da var det kun meg igjen. Jeg vurderte hele denne uken på hva jeg kunne finne på å lure dere med 1.april. Graviditet er litt utgått på dato... At jeg er død er kanskje å ta litt hardt i.. Så hva skulle jeg finne på for å lure dere skikkelig?

Jeg kom ikke på noe. Men det ironiske er at jeg har tatt et valgt om å bli igjen her i Spania, og alle tror jeg lurer de. Haha. Jeg la ut på snapchat at de andre dro for å ta flyet hjem til Norge og at jeg ble igjen, men alle tror jeg kødder? Haha.. Så da blir de lurt på en måte. For de tror jeg lurer de, men egentlig så er jeg helt seriøs. Haha! Morsomt.

Men, alt har sin grunn. Jeg har en lillesøster og en barndomsvenninne som sammen flyttet ned til Barcelona for noen måneder og de er der nå. Jeg har hatt planer om å besøke de hele tiden men visste ikke når jeg skulle få tid til det. Egentlig skulle jeg og Audun dra til Bergen til neste helg, men Audun skal til Irak for å jobbe og det er ikke slik at han bare kan bestemme seg for å bli hjemme. Duty calls! Han skal også gjøre et annet prosjekt samtidig som han er der nede, men jeg tror ikke jeg kan avsløre det før om litt. Så da tenkte jeg at jeg kunne reise til Barcelona når han er der nede. Nå ble det litt snarere enn jeg tenkte og aller først var jeg inne på tanken om å dra hjem i dag også dra tilbake til Spania til uken. Men hva er vitsen å dra hjem i dag, kjøre til Sørlandet fra Oslo for å så kjøre tilbake til Oslo om 2 dager også fly ned igjen til Spania? Da er det bedre at jeg bare blir. Ikke bare sparer jeg masse penger på det, men det gir Audun litt avlastning også. Haha. Ikke at jeg er så slitsom, men jeg vet at han har en veldig trang timeplan når han kommer hjem og for å unngå at han får dårlig samvittighet ovenfor meg og at jeg er i veien, så er det like greit at jeg blir her. Jeg har også en del å ta igjen siden jeg har slappet av denne uken - for det meste :-)

Audun hadde faktisk en kommentar i dag om at han var glad for at jeg ble igjen for det passet sånn for han + at han unnet meg det. Vi har vært borte fra hverandre én gang over lengre tid, og det var 10 dager. Det er det lengste, men nå blir det enda lenger. Kommer til å savne han noe helt sykt.

Har fått en del snaps om at det er helt på trynet at vi ikke skal tilbringe tid sammen siden han skal inn snart, men her har dere grunnen. Livet kan ikke stå stille og vi har begge ting på hver vår kant som må gjøres - selv om det kan virke som vi alltid gjør ALT sammen.

Så min plan nå er å bli igjen i det store huset alene i noen dager før jeg drar til Barcelona med buss. Jeii! Marta på busstur - haha! Skjer vanligvis aldri, og jeg har kun brukt fly her i Spania - så det blir spennende å se om jeg havner der jeg har planlagt. Håper dere vil følge meg videre på tur! Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir i Spania men jeg kjenner at det er dette jeg trenger akkurat nå. Hadde jeg kunnet velge så hadde jeg selvsagt hatt Audun her. Ingenting er bedre enn når vi to er sammen - uansett hvor vi er!

________________________________________________________________________________

Nå skal jeg pakke sammen her ute og komme meg inn. Det begynner å bli "kjølig" her ute i hagen, eller, det vil si; solen begynner å gå ned. Jeg skal ta på spansk TV, kose meg med "middagen" min og blogge masse! Stikk gjerne innom igjen senere! Klem fra meg!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

S
,
<3