jævlige mennesker

Jeg klarer ikke å forestille meg hvordan det må være for dere som er i Nice. Vi sitter nå å ser på nyhetene på NRK og vi er helt rystet! Foreløpig står det at 73 stk skal være drept og det er 73 personer for mye. Jeg er så lei meg og da kan jeg tenke meg hvordan det er for dere som har opplevd terroren så tett på kroppen som i kveld.

Jeg vet at det skjer terror hver eneste dag i ulike deler av verden men dette føles så nært. Jeg vet jeg har lesere som er i Nice, jeg har en venninne som har hus der nede og Frankrike er så nært oss både fordi vi nordmenn ferier der mye og det er et europeisk land. Jeg sier ikke at vi europeere er mye viktigere, men det føles bare så mye nærmere når slike ting skjer rett ved oss.

Jeg skal ikke la dette få meg til å bli en hatfull person, men det er vanskelig å la være å tenke stygt og negativt. Hvorfor finnes det slemme mennesker og hvorfor har de dette behovet. Etter å ha sett videoklipp og bilder fra i kveld i Nice hvor mange mennesker løper i panikk, barnevogner og menn/kvinner med barn på armen får jeg helt frysninger. Hvorfor må vi skade hverandre... Og når skal dette ta slutt? Kommer dette til å bli hverdagskost for oss om 10 år?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Janne
,
Verden blir stadig mindre, og skummlere sted å bo...r.i.p
martaalise
martaalise,
Det er sant. ..
nouw.com/martaalise
vibeke
vibeke,
Har skrevet nesten det samme som deg ser jeg 😟 Jeg så ikke dette før i dag. Er så grusomt...
nouw.com/vibeke
martaalise
martaalise,
Ja det var jo veldig seint i går... utrolig trist.
nouw.com/martaalise
Helene
,
Det er helt forferdelig😢
martaalise
martaalise,
Y
,
Forferdelig.
Gunnar
,
Jævla muslim faenskap!
martaalise
martaalise,
Ane
,
Overraska over at du blogger om noe politisk! Men kjempe bra at du engasjerer deg!!
martaalise
martaalise,
Har ikke noe med at det er politisk. Jeg blogget om det fordi det er jo helt forferdelig og trist.. <3
nouw.com/martaalise