januar-ønskeliste

annonselinker

1. silkebluse her, 2. t-skjorte her, 3. klokke her, 4. bronzer her, 5. bluse med prikker her

Dette blir første dagen i uken for meg, for å være helt ærlig. Jeg skal ikke skryte så veldig mye av mandagen min. Den bestod av sofa, Maja, brownies, knekkebrød og tv. Jeg redde ikke sengen min engang!! Jeg fikk heldigvis inn litt blogging, men det er sykt at det er det eneste jeg kan skryte av. Jeg burde jo ha utført mye mer. Men men. Jo! Jeg fikk faktisk bestilt besøk til Audun og det skjer allerede i kveld. Gleder meg som en liten unge, og jeg er glad han gleder seg like mye som meg. Han ringte meg i går nemlig. Jeg sa; "skal jeg besøke deg i morgen eller på torsdag?", men før jeg egentlig fikk fullført spørsmålet, så sa han "i morgen! Savner deg alt for mye". Haha. Så søt <3 Jeg skal klemme han i hjel! Deilige bamsen min.

Men over på noe annet. Hver mnd legger jeg inn en ny bestilling og denne måneden blir det dette. Jeg viser dere sjeldent hva jeg skal ha før jeg får det. Men nå tenkte jeg å gjøre det litt annerledes. New year, new blog - ikke sant? ;-) Haha.

6. genser her, 7. treningstights her, 8. løpesko her, 9. halskjede her, 10. pologenser her

Jeg valgte ut ting jeg trenger, som for eksempel ordentlige løpesko og løpetights siden jeg løper noen ganger i uken. Jeg kan ikke si at jeg har de beste tightsene i skapet og de irriterer meg hver gang jeg løper. Har kun én jeg liker og den har jeg vist dere i forrige treningsinnlegg. Jeg kan ikke la noe ta fra meg løpegleden, så da håper jeg denne er drit bra!

Men jeg har selvfølgelig lagt inn bestilling på ting jeg ville ha som smykke og gensere. Silkebluse i rødt blir så stilig når jeg skal ut på byen og pynte meg litt ekstra. Hvilken er deres favoritt?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

alexandraflaa
alexandraflaa,
Så mye fint! Elsket strikkagenseren 😃
nouw.com/alexandraflaa
mariaakselvoll
mariaakselvoll,
elsket joggeskoene og klokken😍
nouw.com/mariaakselvoll
fromfattofab
fromfattofab,
Så mye fint! 😊 Likte veldig godt joggeskoene og smykket! <3
nouw.com/fromfattofab
martaalise
martaalise,