James Bond Island pt 2

Etter at vi hadde vært på James Bond øya dro vi videre til en muslimsk øy. Her fikk Audun streng beskjed om at han ikke måtte ta av seg toppen... Denne øyen var kanskje den mest fascinerende av de alle.

Her spiste vi buffè og dro på marked. Kunne ønske vi hadde bedre tid på denne øyen. Vi hadde kun en time til rådighet og da måtte vi rekke alt. Vi holdt på å miste båten fordi tiden gikk så fort...

Omelett, kyllingklubber, kylling med grønnsaker, ris og fiskesuppe.

Dagens outfit.

Noe som har irritert oss i det siste er kinesere. De vi har møtt er ekstremt uhøffelige og frekke.. De er utrolig mange her nede i Thailand og de tar mye plass. Og får de ikke den plassen så gjør de alt for å få den likevel. Jeg og Audun har fått andre turister til å ta bilde av oss og da bare stiller de seg opp og skal ta bilde med oss. Ikke spør de oss og ikke kommuniserer de med oss. De skal bare ha bilde med oss. De kan også dytte oss vekk for at de skal få bedre plass til sitt bilde. De promper og raper som det passer dem og eier ikke skam. De vil heller ikke stå i kø og gjør alt for å komme først - uansett om det er barn. De dytter og tenker mest på seg selv!

Her er deler av øyen. Kunne ønske guiden vår hadde mikrofon. Vi satt i en båt med 40 stk og for oss som satt i midten og bak ble ingen informasjon hørt..

Det var veldig kjekt å gå gjennom "gatene" med shopping. Det var mye av det samme men spennende å se hvordan de levde bak bodene.

På slutten var vi innom en siste øy hvor det nesten ikke var noen folk.. Det var kun de båtene som kom inn med turister og ett par innfødte som solgte is og øl. Denne stranden var den fineste vi har vært på så langt og her sovnet jeg i skyggen.. Det var så deilig!

Det blir ikke noe ukens innlegg denne uken siden jeg ikke har fått inn noe særlig spørsmål. De jeg har fått inn blir besvart personlig utenfor bloggen. (Det er spørsmål som er stilt og besvart her før).

HUSK Å MELDE DEG PÅ PÅSKEKONKURRANSEN SOM JEG KJØRER NÅ. DER HAR DU SJANSEN TIL Å VINNE EN GOPRO HERO 4 SILVER. TRYKK HER FOR Å KOMME TIL KONKURRANSEN.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Hvorfor måtte han ta av seg toppen? Det så utrolig fint ut! Men utrolig irriterende med de kineserene.. De er overalt og tar mye plass.. Kjipt dere fikk den opplevelsen. Men håper dere fikk kost dere litt<3 og Forsatt har en fin tur videre 😊
martaalise
martaalise,
Hei Helene <3 Tusen takk 😃 Nei han måtte ha PÅ seg toppen, haha. Audun tar den ALLTID av seg når han er varm uansett hvor vi er, hehe... Vi koser oss masse og jeg begynner endelig å bli bedre!! <3
nouw.com/martaalise
Nadia
,
Hvor er den fine overdelen/bodyen fra? 😊
martaalise
martaalise,
Hei Nadia. Den er fra H&M, men kjøpt for 2-3 år siden...
nouw.com/martaalise