James Bond island

God morgen! I går tok vi så utrolig mange bilder, så jeg har delt innlegget opp i to.. Håper det er ok! Vi stod opp tidlig for å dra til James Bond øya - de kaller den det fordi det var her deler av innspillingen til en James Bond film i 77 ble til.
Vi ble hentet med buss på hotellet og ble kjørt til havnen som tok ca 40 min. Der ventet vi sykt lenge.. Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke organiserer seg bedre når de gjør dette hver dag året rundt. Alle begynte å klage og guiden kunne ikke forklare seg. Da ble de som klaget enda mer forbanna.. Vi mistet en hel time. Når vi allerede skulle være på den første øya, satt vi forsatt i ett skur på havnen og ventet.
Men når vi først kom i gang og fikk satt oss i båten var det utrolig deilig. Vi reiste med speedbåt fra øy til øy. Første stopp var ved noen grotter. Der ble vi plassert i kanobåter og det var SÅ varmt...
Det var sykt spennende å se i de grottene. Vi kjørte i ca en halvtime.. Vi fikk se landfisk. Fisker som går på land.. Sykt spesielt!

James Bond Island.

​Det gikk litt fort med speedbåt men det var så herlig med all vinden i håret! Må ærlig innrømme at jeg skulle ønske det var 10 grader mindre.. Kanskje 15 også! Nå skal vi inn til Phuket city for å utforske, vi har enda ikke vært der. I kveld er det også marked der. Noe annet vi må få med oss?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Kos dere på Markede, det er utrolig mye å se på der på Markede😊 kos dere masse 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Heei 😃 ja vi koste oss masse!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Jeg har aldri vært dær før, men det ser kjempe fint ut:-) mange fine bilder<3 skjønner godt at dere skulle ønske det var litt kaldere, det er egentlig ikke behagelig når det blir for varmt, mye blir veldig ork. Men da kan jeg tenke meg det var deilig og få kjørt litt båt:)
martaalise
martaalise,
JAA! jeg er ikke noe bra person når jeg er varm, haha
nouw.com/martaalise