Jalla Jalla

Vi koste oss skikkelig i går. Etter båtturen i går var vi litt ved bassenget og baren. Svømte litt, drakk litt. Vi tok oss selv i å være skikkelig livsnytere. Senere dro vi på stranden rett nedenfor oss her i Naama Bay. Vi bestilte et bord for to med grill og øl. Det var utrolig koselig. Jeg har alltid drømt om å spise middag på stranden. Veldig romantisk, deilig bris og topp stemning. Vi fikk også røyket vannpipe på et typisk egyptisk utested, drukket noen øl og sett en egyptisk katt.

Etter middagen dro vi på en liten shoppingtur. Herregud så jævlig innpåsliten de er her nede!! Alle som skal tjene penger på deg er bare helt utrolig slitsomme. Audun måtte sette ned foten flere ganger når vi gikk rundt i gatene. De blir så utrolig ekle noen av de. Man går i gaten og vil kikke og se litt rundt og da blir de helt ville. Noen maser, men er veldig hyggelig, så da gjør det ingenting. De får deg ikke deg å føle deg dårlig. Men så har du de som ikke takler ett nei, eller de som vil ha et svar AKKURAT NÅ! De begynner sånn "you dont respect me", "why you make a deal with him and not me", "i used my time on you" og blablabla. I går ble vi utsatt for to jævlige karer i en krydderbutikk. De presset og presset, ble sur på meg fordi jeg ville kjøpe en kjole på nabosjappen og irriterte når vi dro derfra uten å handle. De satt skikkelig øynene i oss og ble nesten litt truende. Audun klikket, men sa i fra på en ordentlig måte at ingen kan presse han eller tvinge han til å kjøpe noe, og da ble det stilt.

Vi tar også veldig mye pirattaxi her nede. Vi blir enig om en pris også plutselig skal sjåføren ha mer enn vi ble enige om. Han får jo ikke det av oss, men de prøver seg og de gir seg heller ikke med det første. Blir sånn slitsom greie. Jeg tenker på alle de turistene som gjerne ikke tørr å si i fra eller som er redd for en konflikt; de her må jo spise de levende! Stakkars. Må jo ikke glemme å nevne at alt er overpriset, så man må prute som bare det. Hadde det ikke vært for Audun, så hadde jeg handlet for det dobbelte i går. Sparte kanskje 500 kr på at Audun var streng og prutet seg ned. Audun slår hardt mot hardt og er ikke redd for å bli upopulær. Perfekt shoppingpartner!

Egypt er sykt herlig ellers. Vi koser oss helmaks! Alle tror vi er engelskmenn her forresten. Tror ikke engelskmenn blir så brune som oss, men men. Alle spør oss også hvor alle nordmennene er blitt av. Før var det så mange her og nå er det nesten ingen her. Kanskje det er fordi alle hopper oppå deg bare du gir et blikk inn i butikken deres? Jaja. Nå skal vi på Hard Rock Café! Klem til alle hjemme i Norge.

Marta Alise

Liker

Kommentarer