Ja, jeg lever!

Litt sen oppdatering i dag men det har gått i ett... Vi har handlet inn masse til leiligheten og endelig begynner den å bli akkurat slik jeg har ønsket. Gleder meg til å vise dere!

I går var vi på svømming og på vei hadde vi Farmen-konkurranse. Audun stakk selvfølgelig av med den seieren, haha :-) Svømmingen begynner å bli skikkelig lett. Nå har vi holdt på i over en mnd med minst to-tre timer hver uke. Til neste uke skal vi nok trappe opp lengdene. Per dags dato har vi 50 lengder!

Jeg lovet dere egentlig en valentinsvideo i dag men den kommer nok ikke før i morgen eller på søndag. Jeg satser alle pengene mine på i morgen men det er så mye å fikse her hjemme så jeg vet ikke hva jeg må prioritere..

Her er gårsdagens outfit! I love it :-) Nå har vi spist en god biff med blomkålpure og soppstuing, endelig ligger vi rett ut på sofaen. Stedet jeg har drømt om i hele dag... Selv om jeg elsker å gå i butikker så tar det skikkelig på. Kan nesten regne det som en time trening, :-P Neida. Men tusen takk for at dere sjekker inn på bloggen selv om jeg ikke er så hyppig på oppdatering om dagen. Det setter jeg kjempe stor pris på! Kommer sterkere tilbake til uken :-) Sendere dere masse klemmer! Håper dere nyter at helgen endelig er her.

Marta Alise

Liker

Kommentarer