ispinne i drinken

I sommer har jeg tipset en del om drinker, både med og uten alkohol - så jeg stopper ikke nå :-) Haha! I dag skal jeg dele min favoritt av alle, nemlig Aperol med aperol is. Bak på Aperol flasken så får du oppskriften på en skikkelig god og standard Aperol-drink. Jeg pleier å legge til litt lime og sprite men ellers er den helt lik. Det jeg også liker er å lage Aperolis slik at jeg kan putte den oppi drinken :-) Blir så godt! Dette må dere prøve til helgen:

SLIK GJØR DU:

Bruk et litermål til å lage blandingen først. Legg 3 dl aperol oppi sammen med 3 dl prosecco, saften fra 1 lime, saften fra 1 appelsin og 4 dl sprite. Hell blandingen i isformer og sett den i fryseren i 5 timer. Om de skal være litt ekstra, så kan du ta en appelsinskive oppi hver isform. Når isen er ferdig lager du en Aperol drink av de samme ingrediensene også legger du en ispinne oppi drinken :-) En enkel og god Aperoldrink er slik: 4 cl Aperol, 6 cl prosecco, 1 skive med appelsin, og sprite til du når toppen :-)

Blir jo helt nydelig :-) Nå skal jeg legge vekk pcen og rydde litt. Camilla kommer og en liten stund og vi skal ha filmkveld <3 Jeg føler meg litt bedre men må nok ta en paracet. Hva gjør dere i kveld?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

yvonnm
yvonnm,
Nam, det så godt ut!
nouw.com/yvonnm