Instagram @martaaliseblog

Husker dere hvor irritert jeg var fordi jeg måtte lage meg ny instagram? Nå er jeg veldig glad for det. Var egentlig litt deilig å begynne på nytt. Jeg fikk også mange flere følgere mye fortere og instagrammen min ble mye renere. Den andre var så rotete og stygg og fylt med følgere fra hele verden som ikke var innom bloggen eller visste hvem jeg var. Nå har jeg nesten bare nordmenn og ett par fra Dubai jeg har fått den siste tiden. #Dubai #middleeast = følgere. Haha :-)

Follow me; martaaliseblog

I dag er vi i god form, heldigvis. Bryllupet i går var veldig fint, men vi var vel alle på en snurr.. Så mange kaker har jeg ikke sett :-O Kan godt innrømme at det ble noen stykker. Jeg var vel egentlig mer opptatt av kakene enn vinen, det er vel derfor jeg føler meg super i dag, haha... Jeg har akkurat strøket skjortene til Audun, ca 13 stk.. Også vasker jeg litt klær og ordner her hjemme til vi skal dra til Oslo. Vi har ikke bestemt oss om vi drar innover i kveld eller i morgen tidlig. Blir det i morgen tidlig, noe jeg ikke håper, så må vi stå opp seinest fire i natt for å rekke retten klokken 09.00. Håper vi drar i kveld. Men vi har bare hotell fra mandag-torsdag så da må vi sove hos søsteren til Audun i natt.

Ser allerede frem til denne uken er over. Det er så deilig å være her hjemme i Arendal, ha sin egen seng, slappe av på sofaen om kveldene, gå tur i naturen uten stress, ha et kjøleskap, lage det man vil - det er nesten sånn at jeg føler at jeg har ferie når jeg er hjemme. I kveld blir det en skikkelig entrecôte med soppstuing her hjemme, kan tenke meg at en viss mann blir glad :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer