Innlegg hos andre bloggere som er verdt å lese

​Man blir veldig egoistisk - om jeg kan si det? - når man blogger! Man tenker hele tiden på sin egen blogg og det blir veldig mye meg, meg meg. Derfor synes jeg det er viktig at jeg løfter frem andre bloggere av og til. I hvertfall de som fortjener det lille ekstra.Her er en god blanding av bloggere som har innlegg som jeg liker veldig godt. Håper dere tar en titt;

Fristet ikke denne? Den er hentet fra Foodstories og som kanskje navnet tilsier, så er det MYE mat! Jeg burde egentlig ikke gå inn der i det hele tatt. Men jeg bare må, og det burde dere også. Denne oppskriften finner dere HER.

I Spy DIY - En utrolig fascinerende blogg som gir deg mange tips og råd om du liker å lage ting selv. Dette prosjektet ble jeg veldig imponert over! Vil gjerne lage sånn selv. Innlegget finner du HER.

Et utrolig ærlig innlegg av Daniel Miller. Både meg og Audun likte det veldig godt! Tror ikke han er den eneste som føler det slik. Du kan lese innlegget her.

Er det ikke utrolig fascinerende å se dette? Jeg elsker dette innlegget! Les det HER.

22 ting du må vite når du reiser til London kan du lese HER. Frister så utrolig mye å besøke den fine byen med Audun! Jeg håper vi rekker det før han må inn.. Jeg elsker London!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Du er så utrolig omtenksom Marta❤️ Du tenker ikke bare på deg, utrolig mange fine blogger du viser frem hær, har aldri vært innom de før men det skal jeg absolutt gjøre:-) har så utrolig lyst å reiste til London selv, spesielt i jula❤️
martaalise
martaalise,
Takk for skjønne ord Helene <3 London i julen er nok fantastisk! Lyst til å reise jeg og men det er ekstra dyrt på den tiden! Jeg har bare vært der om sommeren og høsten!
nouw.com/martaalise
Daniel Miller,
Ååe så snill du er Marta, tusen takk for at du delte innlegget mitt 😊 klem!
danielmiller.blogg.no
martaalise
martaalise,
<3 klem tilbake!
nouw.com/martaalise
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Daniel Miller sin blogg leser eg fast, han er en ærlig og rett frem blogger. Akkurat som du😊 har tre fire blogger eg leser sån sett slavisk. Du og daniel er i den katogorien 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Åhh takk for det skjønne 😃
nouw.com/martaalise