innbakt pizza med en vri

my dinner today....

Hei dere og tusen takk for alle gratulasjoner på vår dag <3 Audun ringte meg i 15 sekunder i dag. Og da mener jeg 15 sekunder også. Haha. Det ble brutt.. Men han rakk å si gratulerer med dagen, at han elsket meg og at han laget brownies til hele avdelingen for å feire. Jeg elsker jo brownies, så han tenkte på meg der <3 Så søt. Skulle gjerne smakt den brownisen. Han har forresten begynt å jobbe på kjøkkenet. Det er et stort pluss! Han blir sliten av å jobbe så mange timer hver dag, men det er et fint tidsfordriv, bra på "cv"-en og han lærer mye nytt. Jeg er glad for at det har ordnet seg.

Jeg har også laget noe i dag. Og det er innbakt pizza med en vri. Dette måltidet ble til med de ingrediensene jeg hadde i kjøleskapet. Jeg har ikke vært å storhandlet på leeenge. Så kjøleskapet mitt er ganske fattig. Men jeg hadde litt grønnsaker, pepperoni, ett par lefser, ost og rømme til dressing. Perfekt for å lage en slags innbakt pizza.

du trenger:

2 lefser, paprika, sopp, mais, cherrytomater, ost, pepperoni, persille, oregano og rømme

slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. I mellomtiden finner du frem lefsene og kutter opp grønnsaker. Legg grønnsakene midt i lefsene og topp med ost og pepperoni. Lukk lefsene og stikk noen tannpirkere i. Sett de i en ildfastform og hell over godt med ost og oregano.

Etter 10 minutter i ovnen er de klare for servering. Om du har tilgjengelig er det veldig godt med litt persille og hvitløksalt i rømmen. På den måten får du en kjempe god dressing <3

Server og kos deg! Denne oppskriften er til 2 personer <3

Marta Alise

Liker