Ingen sommer uten syden

Nå skal jeg være veldig ærlig med dere selv om jeg kanskje høres helt dum ut.

Jeg har alltid tatt det som en selvfølge at alle reiser til syden hver sommer. Men nå som jeg har blitt eldre skjønner jeg at det ikke er alle som reiser til Spania eller Hellas hver sommer av ulike grunner. Jeg trodde lenge at det vi gjorde, gjorde alle andre. Det er ikke det at jeg tar tatt det forgitt at vi har blitt tatt med på ferie av mamma, for det har jeg alltid satt pris på og vi har kost oss hver sommer både på reise og hjemme i Norge. Men vi har alltid dratt ett par uker sydover, så jeg har blitt vant til det. Det kommer kanskje ikke som ett sjokk på dere når jeg sier at jeg er glad i å reise og at jeg synes det er rart å bli en hel sommer hjemme i Norge. Håper ikke jeg tråkker noen på tærne, men dette er hva jeg tenker eller har tenkt om min sommer. Sommeren i Norge når det er fint vær er helt fantastisk og jeg elsker å være her stort sett hele sommeren, men jeg må bare ha den ene eller de to ukene i syden.

Buenos Aires, Mallorca, Kypros

Jeg kan si for første gang i livet, at denne sommeren, er det helt okei om vi ikke reiser. Har jeg blitt voksen? Eller sitter jeg kanskje mer pris på Norge? Haha.. Ikke vet jeg.. Det er kanskje enklere for meg å akseptere om det muligens ikke blir noe tur på oss i sommer siden vi var i Thailand i mars + at vi allerede har hatt tre fine uker på Sørlandet med fint vær. Men jeg vil gjerne reise, men for første gang så <<må>> jeg ikke.

Sharm el Sheik, Kairo, Rødehavet

Jeg vet at jeg har vært heldig, kanskje blitt litt skjemt bort (ikke bortskjemt😜☝), at jeg har vært naiv, blitt litt vernet og vært barnslig i tankegangen når det gjelder sommerferier. Jeg har alltid vært en av de som har hatt mest å fortelle når sommeren er over, men jeg skjønner at å reise til syden ikke er for alle, enten om de ikke vil, eller rett og slett ikke kan. Førstnevnte har alltid vært så fremmed for meg. Hæ? Vil ikke folk til syden?

Synes det er veldig bra at dette blir tatt opp til diskusjon slik at bla jeg kan våkne å skjønne at 1. Man må ikke dra til syden for å ha det gøy. 2. Det er ikke alle som har mulighet til å reise til syden.

Tallinn

Monaco, Barcelona

Jeg kan ikke love at jeg skal bli en av de som tilbringer sommeren på hytta her i Norge når jeg får barn. Vi er tross alt to som er veldig glad i å reise, bli kjent med nye kulturer, språk +++ Jeg må også legge til at jeg er fra Spania og kan fort lengte tilbake der jeg kan snakke mitt språk og være på stranden der jeg tok mine første skritt.. Men jeg skal selvfølgelig sette mer pris på Norge om sommeren og kose meg uavhengig om det blir ferietur til utlandet eller ikke :-)

Vatikanstaten

Hvor er det fineste stedet dere har vært i Norge og i utlandet? Min er Risør og Roma :-)

INFO: Vet det er noen som kaller meg bortskjemt i kommentarfeltet og jeg er veldig uenig i dette. Nå skal jeg forklare dere hvorfor: (jeg er og har vært nr 2 btw)

1. Bortskjemt: En som får alt den peker på, tar det forgitt og er utakknelig.

2. Skjemt bort: En som får veldig mye men setter veldig stor pris på det og er takknemlig.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hege Kristin,
så fine bilder!
hegekristin.blogg.no
martaalise
martaalise,
Oda Emilie
,
Kjempe fine bilder og fin blogg generellt! Elsker at du er så ærlig som du er 😊
Et spørsmål; Hvor har du laget fotoalbuene dine?
martaalise
martaalise,
Tusen takk Oda Emilie <3 Veldig fint sagt <3 Jeg lager de på allfoto.no <3
nouw.com/martaalise