ingen kan ferie som meg

God kveld fra varme Spania! Noen som er sjalu? :-) Haha.. Bare tuller! Men det er sykt deilig her. Ikke for varmt, ikke for kaldt. Masse vind i løpet av dagen, men solen steker som bare det. I dag la jeg meg ut i bassenget med bare en bikini, en drink og en bok. Leste i 4 timer og tiden bare raste fra meg. Sykt deilig.. Jeg er jo ikke den som leser bøker vanligvis men her nede finner jeg skikkelig roen. I fjor leste jeg min første bok her. I bassenget da også. Helt herlig! Det som er så deilig med den hvite sofaen i bassenget er at den går rundt og rundt veldig sakte også får jeg skygge på meg innimellom. Mmmmm! Perfekt :-) Når jeg blir for varm så hopper jeg bare oppi bassenget og klatrer opp igjen.

a day at the pool...

I morgen er siste dagen alene og jeg gleder meg til vi blir flere her i huset. Har spart alt av aktivitet og shopping til de kommer :-) Gleder meg til å gå ut å spise også! I kveld ble det tunfiskpizza foran tven. Lonely life - haha!

Jeg må huske å kjøpe kort slik at jeg kan sende Audun ett par feriebrev :-) Det er sikkert litt morsommere når det kommer fra Spania, enn de kjedelige jeg sender hjemme i fra.. Kjenner det er sykt vanskelig å bare snakke med han én gang i uken når jeg ikke skal treffe han. Synes det er lite fra før av, men nå enda verre siden jeg ikke får den timen sammen med han.. I dag er det 2 uker til jeg skal se han. Føles ut som en evighet.. Men jeg skal ikke klage. Tiden går sikkert saktere for han enn for meg som er her nede :-(

Marta Alise

Liker

Kommentarer

emiliehelle
emiliehelle,
Jaa, jeg er så sjalu! Kos deg 😃
nouw.com/emiliehelle
kristinw
kristinw,
åh, så digg det ser ut !
nouw.com/kristinw