In the desert

I går var vi med på ørkensafari. Vi kjørte Hummer ute i sandynene og det var så stort å få oppleve. Vi har nettopp vært i ørkenen i Egypt med sånne motorbickes, men dette var noe helt annet. Sandynene var utrolig vakre å se på og Hummeren gikk så fort. Sjåføren vi hadde var sånn halvgal, han kjørte like saiko i byen som i ørkenen. Mamma sa hun ble småkvalm når hun gjorde det samme i påskeferien, jeg trodde ikke jeg kom til å bli det men det gjorde jeg. Bilsyk til tusen, men det var så verdt det! Var litt som en berg-og-dal-bane og jeg følte vi hele tiden skulle tippe over, haha.

Etter ørkensafari dro vi til en liten by inne mellom sandynen hvor det var rigget til med mat, dyr, underholdning, vannpipe, henna tatoveringer og ulike boder. Vi fikk mat herfra, alt var ikke like godt, men vi var sulten som bare det, så det ble spist.

Audun og dyra...

Her står vi foran Hummeren vi kjørte. Sjåføren var veldig opptatt av at vi skulle vise nummelskiltet, ikke spør meg hvorfor... Så bildet ble ganske kamerat, men fint likevel.

Vi fikk se dansere herfra, flammekastere og magedansere. Jeg svettet meg ihjel for jeg gikk med en lang og varm kjole. Men koste meg veldig når vi satt å så på underholdningen mens vi røykte vannpipe midt i ørkenen. Ikke hver dag man gjør det!

Sheik Audun! Sanden var så varm og jeg brant meg for hvert skritt jeg tok, men likevel var det deilig og spesielt å kjenne det under beina.

Jeg fikk henna tattoo som jeg har ønsket meg siden vi kom ned her. Ulempen er at i dag er det sorte og glitteret vekke, og jeg har en slags rødbrun tatovering som varer i hele 10 dager... Tenkte ikke på det. Haha.

Ørkensafari var ganske stort å få oppleve og jeg anbefaler det om dere skal nedover til ørkenland i nærmeste fremtid. Eneste jeg har å si på dette er at dere må IKKE velge det selskapet vi reiste med. Vi ringte å bestilte før på dagen og fikk være med på dette for 235 diram per person. Det tilsvarer over 500 kr per person. Når vi kom frem var alt fint og vi koste oss, men tre timer senere når det var tid for mat kom en mann bort å skulle ha 600 diram til sammen. Vi hadde jo blitt enige om 470 diram tidligere på dagen. Så vi reagerte og sa at det var ikke dealen. Da ringte han og styrte med selskapet på telefonen og Audun fikk snakke med sjefen. De ga seg ikke og skulle plutselig ha 550 diram. De fikk viljen sin og det hele endte med at vi betalte godt over 200 kr mer for turen i frykt om at vi ikke skulle få kommet oss hjem. 200 kr er ingenting sammenlignet med trøbbel, krangling og faenskap her nede. Men likevel bittert for det er tross alt en lunch her nede. Men men. Til dere som skal ned her; Selskapet vi reiste med var DETTE.

I dag er det tid for avreise. Vi drar bort i kveld for flyet går i natt slik at vi kommer tidlig hjem til Norge. Det passet best slik siden den store dagen er på mandag og Audun trenger å forberede seg. Kjenner det knyter seg i magen. Vet ikke om det er fordi jeg gruer meg til uken som kommer og utfallet eller om det er fordi jeg helst vil bli igjen her så ingenting fælt skjer.. Sender alle hjemme en god klem og ønsker dere en fin helg!

Marta Alise

Liker

Kommentarer