"Ikke fettsug deg for mye"

I januar 2015 gikk jeg å tenkte på at jeg ville prøve fettsuging. Det er jo mye snakk om det overalt, i blader, bloggere, mellom venninner når man tuller osv. Også tenkte jeg bare; "for faen, hvorfor ikke bare gjøre det? Hvor gøy er det ikke å ta en "snarvei" om man har tid og råd?" Så jeg endte opp på operasjonsbordet tidlig mars 2015...

Jeg begynte å tenke all slags scenarioer. Jeg ville jo ikke fortelle det til noen.. Så kanskje jeg skulle la være å si det til Audun. Men hvordan skulle jeg klare det? Etter litt frem og tilbake i hodet mitt kom jeg frem til at jeg ville si det til han og responsen jeg fikk var ikke det jeg ventet meg. Han ville faktisk være med. Ikke bare på turen, han ville fettsuge seg han også.. Så da bestilte jeg tur til Estland til oss, hotell, snakket med klinikken der borte også ble alt avtalt og betalt. Hadde vi gjort det i Norge måtte vi hatt mye mer penger forresten, så det var egentlig grunnen til at vi dro dit + at vi ville ha en liten kjærestweekend.

Vi kom frem dit og jeg fikk en skikkelig reality-check. Kirurgen sa han fettsugde maks 5 kg og det var om du var en av de største. Han sa at man kunne få innhakk i huden eller fettet etter en stund om man tok for mye. Jeg, som dere skjønner ikke er helt normal i topplokken, sa; "Kan du ikke bare ta 10 kg?"... Altså, jeg ville bare ha mest mulig valuta for det jeg hadde betalt og at man skulle se forskjell. Men det kunne jeg bare glemme. Han sa han skulle prøve å ta litt over 2 kg og endte med 3 kg.. Jeg var veldig fornøyd rett etterpå for alt var veldig stramt og rett. Men som dere ser nå har jeg fått det innhakket i magen som han snakket om.. Dummeste er at han ikke ville ta noe fra magen i utgangspunktet. Han skulle kanskje holdt seg til de 2 kg og ikke latt meg påvirke han.. Audun endte opp med minus 1,5 kg. Dess mindre fett du har, dess mindre kunne han ta. Så nå vet dere det.. Ingen løsning å fettsuge seg om man er i 20-30 årene med en normal kropp som kan trene. 

Som dere ser tar kroppen min lett etter når noe skjer. Jeg får stygge arr. Bare se på navlen min feks. Der hadde jeg piercing en gang.. Men den ble røsket ut på en basketballkamp samtidig som huden hadde gitt etter og prøvde å støte den ut. Så den klumpen på navlen er etter piercing som jeg fikk ha i ett par mnd. Sykt kjedelig. De andre arrene på magen er fra fettsugingen, men de er ganske fine og lite synlig. 

Men, en ting er jeg fornøyd med fra fettsugingen og det er at jeg hadde et forferdelig innhakk etter dongeribuksen som nå er nesten borte. Jeg har også fått mettet den nyskjerrigheten min med fettsuging og jeg blir nok ikke å gjøre det igjen.. Med mindre han ringer å sier at han kan ta mer enn 3 kg uten at jeg får rare innhakk i huden da, haha :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

89
,
Kanskje ikke helt riktige kroppen til å bli fettsugd. Du hadde ganske flat mage før det? I hvertfall på alle bildene du har vist fra før i fjor. Om jeg ville vært deg ville jeg fettsugd lårene..
martaalise
martaalise,
Håper ikke du går rundt på diverse blogger å kommenterer for du har litt vanskeligheter med å formulere deg uten å virke frekk. Kanskje det kom frem på innlegget at jeg tok 3 kg fra magen men det var ikke meningen. 3 kg til sammen fra alle stedene jeg tok. Blant annet lårene også.

Ber deg på mine knær om å ikke gå rundt å si/skrive til andre hva de bør gjøre når det kommer til kropp og operasjoner. Jeg tåler det og jeg tok opp fettsuging selv, men spurte aldri hva du eller andre mente at jeg burde fettsuge.
nouw.com/martaalise
Laila williams
,
Til 89 ....

Det var vel unødvendig , å kommentere lårene hennes? Hvorfor ska hu fettsuge dem ? Hva er galt med lårene hennes? Jeg personlig , syntes at hu er vakker . Sånne som deg , som kommenterer andres utsende syntes j er frekt og slemt gjort. Hun ba ikke om din eller min mening, på andre steder hu Kunne fettsuge. Jeg håper at du tenker deg nøye om neste gang, før du kommenterer kroppen til andre ... Det er nok kroppspress, over alt , på tvn/media/ ja over alt egentlig. En slik kommentar som din , kan få mange jenter til å sulte seg/ spisefortyrelser osv ... Så husk det er du snill .....
Ida Marie
,
Du er perfekt akkurat som du er!!
martaalise
martaalise,
Enig med deg Laila <3
nouw.com/martaalise
martaalise
martaalise,
Takk Ida Marie <3 det var fint sagt :-O <3
nouw.com/martaalise
Tonje
,
Synes det er rart at du fikk lov å fettsuge deg.
martaalise
martaalise,