Idyll

God morgen :-) Audun tok så utrolig fine bilder i går at han skal få et eget innlegg med bildene sine! Vi var på Hove og gikk en laaang tur. Det var litt romantisk å gå tur når solen var på vei ned, men også litt skummelt for det ble så mørkt så fort! Vi var med parkeringen en time senere og da var det så mange unger på sykkelen som drev å lekte. Tenkte at det var utrolig sent for så små barn å være ute å leke når det er skole i morgen, men så så jeg på klokken og den var jo bare 5 på ettermiddagen. Haha. Føltes som den var 21!

Jeg elsker disse to bildene spesielt! Sendte Audun ut av bilen når vi var på vei til Hove, haha :-) Han gjør alt for meg altså!!

I går når vi kom hjem laget vi middag sammen. Det var utrolig koselig. Vi laget biff, søtpotetmos og soppstuing. Følet meg så voksen som har lært meg å lage OG like soppstuing! Jeg lager den veldig enkel da, men den er kjempe god. Senere så vi 3 episode av Bloodline. De varer jo utrolig lenge hver enkelt episode, men nå er det skikkelig spennende så vi klarte ikke å ta av før klokken var 2!

Er det noe jeg kommer til å savne med å flytte fra Kongshavn så er det den korte turen til Hove. Det er så utrolig fint der ute og jeg kan ikke se for meg at sentrum har så fine turløyper.. Men men :-) Nå skal jeg redigere litt også pakke etterpå... Ahhh - jeg er så lei! Men vi har en del igjen så jeg må bare stå på. Håper alle har en frisk og rask mandag ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer