IDEALMANNEN

Hvordan er deres idealmann? Tror dere det finnes en som oppfyller alle kravene en selv ser etter og forlanger? Eller er dere mer rund i kantene og tar til takke med det som er godt nok akkurat nå? Jeg skal helt ærlig si at jeg har alltid vært veldig overfladisk når det kommer til kjærester og gutter jeg har likt. Det har gått veldig mye i det ytre aller først. De skal være finest og kjekkest mulig, høye og godt trente også kan jeg bli kjent med de når det andre er godkjent. Jeg har ikke sixpack, så jeg går ikke så langt og forventer det. Men for at jeg skal være tiltrukket må mannen oppfylle visse krav. Og nei, han kan selvfølgelig ikke være verdens største drittsekk. Det skal selvfølgelig være en balanse mellom fin og en god mann.

Jeg liker å tro at de jeg har vært med før har vært en tier, men det har de absolutt ikke. Enten svikter utseendet i løpet av forholdet eller så blir personen en helt annen. Jeg har nok også vært den som har tatt til takke med det som har vært godt nok der og da. Jeg har hatt forhold hvor jeg kanskje har vært litt umoden, sett for mye på utseendet i forhold til personlighet og funnet meg i mye dritt. Funnet meg i mye dritt KUN fordi jeg vil ha kjæreste eller allerede er blitt forelsket og skjønner ikke at jeg blir behandlet feil eller at dusten ser ut som en utstoppet bavian.

Jeg tror at mange av mine preferanser kommer av hvordan jeg selv er som person og hvordan jeg ser ut. Jeg kunne for eksempel aldri vært sammen med en gutt på 70 kg eller en gutt som var 180 høy. Det hadde sett rart ut ved siden av meg og jeg hadde følt meg som en kjempe. Han kunne heller ikke vært en fotballfanatiker, for da hadde jeg kjempet om tiden hans og irritert meg grønn over alle kampene han MÅTTE se. Hadde han vært mer jålete eller feminin enn meg hadde det heller ikke fungert for jeg vil ha den rollen i forholdet. Jeg skal være den som sminker meg, er opptatt av klær, barberer meg og pynter meg. Og det siste jeg hadde rotet meg borti var en mann med så store kulturforskjeller til meg at vi hadde hatt en konflikt hver jævla dag. Jeg har alltid villet ha en norsk og barsk mann. Han skal også helst være smartere enn meg slik at han kan utfordre meg og lære meg noe hele tiden. Jeg har blitt skjemt bort hele livet, så jeg vil gjerne forsette å være prinsesse selvom jeg ikke bor hos mamma lengre.

Også er det den rare delen; jeg har alltid vært tiltrukket av menn som er skallet og store. De må være kjekke og skallet, ikke bare skallet selvsagt. Helt siden jeg var i 14 års alderen er det noe som har tatt min oppmerksomhet. Er jeg rar? Er vi flere med fetisj for skallete store menn? Jeg ble kjent med Audun når han hadde hår på hodet og da så jeg ikke på han på samme måte. Han var kjekk men det stoppet der. Jeg gikk med på å gå ut med han to år senere men hadde ikke store forventninger. Tenkte vel at det ble med den ene kvelden. Men så var vi ute på første date og da hadde han tatt håret. Skallet, høy, mørk og sinnssykt kjekk plutselig! Jeg bare håpet på at alt annet skulle stemme for jeg hadde så lyst på han med en gang jeg så han, og slikt har jeg aldri tenkt eller følt om noen før.

Hvordan er deres idealmann om dere skal beskrive han med tre ord? Mine er; skallet, stor og kjærlig.

Marta Alise

Liker

Kommentarer