icon.

Hei dere! Akkurat nå sitter vi å ser på OJ Simpson-serien på Netflix. Sykt spennende... Hva gjør dere denne mandagskvelden?

Det er så kjedelig å være hjemme igjen. Vi hadde en alt for kort hyttetur. Kunne ønske den varte minst 1 uke altså... Men det er likevel deilig å være hjemme også. Dagen har gått til litt praktiske ting også har vi rukket å se Benjamin Button og spist deilig laks. Jeg laget i folie sammen med masse grønnsaker. Det ble utrolig godt :-) Noe å anbefale videre... Også filmen om Benjamin Button ;-)

I går så jeg gjennom masse bilder fra Oscar utdelingen fra mange år tilbake og syntes de passet å dele videre med dere. Ikoniske! Min favoritt er dette bildet med Angelina Jolie, sjekk så liten hun var!

I morgen skal jeg redigere en liten film fra Hovden og jeg gleder meg til å dele den innpå her :-) Jeg skal også ta bilder av walk in, det er blitt litt forandringer der inne. Vi blogges!

______________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer