icon.

Hei dere! Akkurat nå sitter vi å ser på OJ Simpson-serien på Netflix. Sykt spennende... Hva gjør dere denne mandagskvelden?

Det er så kjedelig å være hjemme igjen. Vi hadde en alt for kort hyttetur. Kunne ønske den varte minst 1 uke altså... Men det er likevel deilig å være hjemme også. Dagen har gått til litt praktiske ting også har vi rukket å se Benjamin Button og spist deilig laks. Jeg laget i folie sammen med masse grønnsaker. Det ble utrolig godt :-) Noe å anbefale videre... Også filmen om Benjamin Button ;-)

I går så jeg gjennom masse bilder fra Oscar utdelingen fra mange år tilbake og syntes de passet å dele videre med dere. Ikoniske! Min favoritt er dette bildet med Angelina Jolie, sjekk så liten hun var!

I morgen skal jeg redigere en liten film fra Hovden og jeg gleder meg til å dele den innpå her :-) Jeg skal også ta bilder av walk in, det er blitt litt forandringer der inne. Vi blogges!

______________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Unni
,
Følger deg på instagram og snapchat også og jeg må si at det ser ut som du trenger mye yoga. Blir du deppa om du ikke får trent yoga? Bare lurer fordi min mor ble helt avhengig. Tenkte kanskje jeg skulle råde deg til å trappe ned. Er ikke normalt å trene så ofte også det samme om igjen og om igjen. La bare merke til at du skrev på snapchat i dag at du ikke hadde trent yoga siden torsdag. Det er helt normalt og det har kanskje gått litt over hodet på deg at du må trene yoga hver dag. Du må også tenke på andre ting du gjør som ski, gåturer, styrketrening. Ville bare si i fra for du vil vel ikke fremstå som en som prøver for hardt.
martaalise
martaalise,
Nei. Dette var en teit kommentar 😊 Haha!
nouw.com/martaalise