Ibiza!

På torsdag var vi i Ibiza og siden jeg hadde begrenset tilgang på nett fikk jeg ikke lagt ut bildene og oppdatering. Vi var der nesten et døgn og fikk smake på både strandlivet og festlivet. Det var veldig fint og vi koste oss mye, men igjen så er Ibiza et sted som lever mye på navnet. Det var veldig dyrt og det tilbyr egentlig ikke noe annet enn andre steder bortsett fra de heftigste festene hvor man bruker 20 euro per drink. Snakket med flere som bodde der og de sier det bare blir mindre og mindre turister for hvert år. For folk drar dit en gang, men så kommer de aldri tilbake. Minnet meg mye om Mallorca, bare mye mindre og myyeee dyrere. Ellers fikk vi shoppet litt og vandret litt i gamlebyen. Var utrolig sjarmerendes!

Vi var ute å spiste en god kjøttmiddag.

Hørte på fin musikk

Ibiza hadde mange fine butikker med så mye spesielt! Hadde lyst til å kjøpe alt. Det var så mye detaljer og farger.

Dette her kostet 50 euro. Vi fikk shottene gratis da.

Det var en koselig utflukt uansett. Litt trøbbel på slutten om de to andre rakk båten så Audun satte i gang med tidenes historie slik at ikke båten skulle kjøre fra de. De hadde vært å kjøpt is de.. Haha. Neste morgen var vi i Palma de Mallorca og møtte mamma og de siden de ferierer der nede. Det var den koseligste dagen. Vi lå på hotellet deres, spiste paella og fikk shoppet litt på Porto Pi. Var deilig å endelig få bade i basseng. Cruiset sine var ikke akkurat de største.

Nå har vi akkurat stått opp og spist frokost. Jeg våknet til at jeg svettet og måtte fort opp! Solen skinner i Arendal og jeg sitter i bikini klar for å gå ut til Audun og balkong. Tror det blir en veldig fin og varm søndag. I morgen skal vi til Risør og feriere litt med svigers. Håper det blir båttur :-D Blogges senere!

Marta Alise

Liker

Kommentarer