I woke up to this...

For ett syn! ♥ Jeg føler meg så heldig som har verdens beste kjæreste! Deilig å våkne opp til at Audun lager deilig frokost. JEG ELSKER EGG!

Jeg ble så glad når jeg sjekket bloggen i dag. Dette har vært målet mitt hele tiden. Å komme på førsteplass i Arendal. Nå får målet være å forbli der :-) I hvertfall topp 3. Det er jo klart at motivasjonen hos meg har lagt i at bloggen først og fremst har vært en dagbok for meg selv og en god terapi. Det er jo ikke alle tekster og tanker jeg publiserer. Men skal ikke legge skjul på at dette gir meg sinnssykt motivasjon til å forsette:-) Jeg setter veldig pris på hver og en av dere som gidder å bruke deres tid på å besøke siden min. Og selvfølgelig, ekstra til dere som kommenterer ♥

Vi er begge to i skikkelig lørdags-modus og denne morgenen skal vi bare slappe av og ta oss litt av vår bestevenn: sofaen. I det siste har vi fulgt med på Homeland, anbefales på det sterkeste. Utrolig spennende serie! Og jeg som trodde at jeg bare likte jenteserier som Frustrerte Fruer og Sex og Singelliv! Jammen med bra jeg har en kjæreste som kan vise meg en annen del av livet, haha. :-) Senere i dag skal vi til Risør, Audun sin familie har et fint hus midt i sentrum. Jeg er veldig glad i å være der, og jeg får fred i sjela. Men før det skal jeg jobbe med en tekst som jeg har hatt så lyst til å legge ut lenge. Følg med!

Marta Alise

Liker

Kommentarer