I MITT KJØLESKAP HAR JEG...

Etter å ha vært på reise i 9 dager var kjøleskapet vårt ganske tynt. Måtte ta bilder slik at dere forstår omfanget! Altså, vi hadde ingenting når vi kom hjem sent på søndag og da er det alltid kjipt dagen etter når man våkner skrubbsulten.

Siden jeg ikke har bil akkurat nå måtte jeg fikse maten selv og det er det verste jeg vet - for da må jeg slite meg hjem med 3-4 poser! Butikken er ikke langt fra oss men det er kjedelig når man skal handle så mye som dette. Et av nyttårsløftene våre er også å redusere innkjøpene våre, glemte bare å skrive det i listen jeg la ut. Har forsøkt å samle på kvitteringer og kjøpe mindre i hele høst men vi har ikke lykkes. Ender alltid opp med flere butikkbesøk i løpet av uken og vi har brukt mye penger på mat. Er ikke det at vi skal slutte å kjøpe ordentlig mat, men kanskje redusere besøkene til én gang i uken om mulig slik at vi ikke blir fristet til å kjøpe ting akkurat da. Er jo også et triks å gå på butikken mett - noe vi sjeldent gjør - haha!

FØR                                                                          ETTER

Over kan dere se bilde av før og etter på kjøleskapet vårt. Jeg har nå fylt det med godsaker som jeg mener kan holde hele uken. Vi har mye kjøtt i fryseren så det jeg kjøpte mest av var grønnsaker, egg, frukt, supper, yoghurt, bær og melk. Juice lager jeg av appelsin og shots skal jeg lage av lime, ingefær og chili. Savner shots om morgenen og lage smoothiene.

HANDLELISTEN SER SLIK UT DENNE UKEN:

2 poser bær, 3 avokadoer, 5 lime, 2 poser med chili, 300 gr ingebær, 1 indrefilet, 600 gr kyllingfilet,

3 bokser tunfisk, 3 poser m/suppe, 3 appelsiner, yoghurt, salat, cherrytomater, 1 agurk, 1 blomkål, 1 brokkoli,

rødløk, melk, knekkebrød, skinke, paprika, egg, bananer, epler, mais, karbonadedeig, gele

Ønsker egentlig ikke å komme med noe slanketips men for dere som ikke vil kjøre i dere dritt i uken men likevel sliter med søtsug er en liten kopp med gele utrolig god hjelp! Jeg kjøper to vanlige pakker på butikken og koker opp 5 dl vann slik det står på bruksanvisningen. Fordeler hver pakke i 4 kopper/skåler slik at det blir 4 porsjoner. 2 pakker blir da 8 porsjoner til 8 dager. Perfekt til dessert eller når man blir fysen på kvelden. Sykt lite kalorier og man blir tilfredsstilt. Noe jeg også gjør er å lage smoothie i større porsjoner og fordeler på samme måte i glass, men det er til frokost/lunch slik at det skal bli lettvint. Men funker til samme hensikt!

Noe jeg er helt avhengig av er supper! Jeg er ikke noe flink til å lage det selv og jeg elsker Torosuppene! Kan dere sponse meg resten av livet? Spesielt gul ertesuppe, det er min favoritt! Måtte ta bilder oppå mitt nye bestikk bare helt tilfeldig slik at dere kunne se hvor stilig det er ;-) Haha!

De søte oljene er kjøpt i danmark og setter utrolig god smak på maten. Man kan selvfølgelig lage slike oljer selv men de var superbillig og er veldig søte å ha på disken! Min favoritt til nå er chili og lemon-olje!

Jeg har virkelig utsatt et slikt innlegg lenge! Tror forrige gang jeg blogget om kjøleskapet var på denne tiden i fjor.. Haha. Snakk om lenge. Likte dere å se inn i kjøleskapet vårt? Noen synes vel kanskje at det er litt vel tullete, men jeg får faktisk spørsmål om det titt og ofte! Tydelig at et slikt innlegg har vært savnet. Jeg digger når dere spør og kommer med forslag til innlegg. Å opprettholde interessen og blogge om kun interessante ting er vanskelig og man treffer ikke alle hver gang - så fortell å komme med innspill og spør om ting dere er nysgjerrig på!

________________________________________________________________________________

Nå skal jeg gjøre litt yoga også redigere bilder til innlegg som skal ut i morgen tidlig! Vi blogges :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

mbk
mbk,
Liker dette innlegget veldig godt! 😃
nouw.com/mbk
martaalise
martaalise,
Little sunshine
,
Hadde vært gøy med en matplan
martaalise
martaalise,
Det kan jeg komme med 😊
nouw.com/martaalise
helene
,
Jeg hater og ha vært på ferie og komme hjem typ søndag og det er INGENTING i kjøleskapet det er nesten krise haha! har prøvd og lage gele av saft det er veldig godt, men nå er jeg veldig glad i vaniljesaus <3