i min veske finner du....

God morgen :-) I går skulle jeg egentlig oppdatere bloggen på kvelden men så gikk det litt i vasken for meg. Jeg og Audun tok på den teiteste filmen, så jeg sovnet og når jeg våknet spilte vi Super Mario! Vi har blitt helt hektet.. Føler jeg er 8 år igjen. Haha.

Men i dag tenkte jeg å vise dere "in my purse"-innlegg. Jeg har lagt ut et slikt før, men det er over ett år siden, og både veske og innhold har blitt byttet ut :-)

ørepropper - alltid når jeg går alene hører jeg på musikk. Blir fort kjedelig å bare gå å valse i mine egne tanker, haha :-)

sminkeveske - min sminkeveske er et must når jeg går ut av døren. Jeg har ikke mye i den men bare det mest nødvendigste. Lipgloss, litt dekkstift og noe pudder :-) sminkevesken min er kjøpt HER.

snacks og vann - en liten matbit og en flaske med vann er et must! Jeg kan sippe flere liter i løpet av dagen og det blir for dumt å kjøpe vann. Der går min grense altså!! Haha!

håndkrem - jeg er alt for dårlig til å bruke håndkrem men jeg har så mange liggende. Så for litt siden så tok jeg en håndkrem i hver veske slik at jeg ALLTID har med meg. De blir jo så tørre nå om vinteren..

hårbørste - Jeg får lett floker i håret og er det litt vind så går håret alle veier! Jeg presser meg selv til å gå med håret løst men egentlig elsker jeg håret i hestehale for da er ikke dette ett problem. Denne hårbørsten er fra RUSTA og jeg tror jeg betalte 50 kr for den.

solbriller - synes dere det er rart å ha solbriller i vesken? Haha. Jeg må ha det! Bruker det sjeldent da :-(

vesken min er kjøpt her. Den går jeg med så og si annen hver gang jeg går ut. Den er så fin og passer til så mye. Den er veldig meg også! Den ser litt liten ut på bloggen men den er mye større.

Denne sminkevesken min er en del av ett sett jeg fikk for noen uker siden. Den er helt lik toalettmappen min bare at sminkevesken er mindre. Synes de er så fine! Jeg trengte virkelig en oppgradering på sminkeveske/toalettmappe-fronten. Også elsker jeg at de matcher!

sminkeveske her toalettveske her

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

(innlegget inneholder adlinks)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Karoline
,
Den sminkevesken og den toalettmappe var utrolig stilig! Jeg får ikke lønn før til uken! Håper ikke det blir utsolgt nå 😟((((
Tia
,
Can you start to write in english? ❤
evdob
evdob,
Utrolig fin veske! Mye effektivt du har <3
nouw.com/evdob