I min reiseveske...

Hei fra Oslo! I går kveld kom Audun hjem å sa at han måtte inn til Oslo for å møte advokaten. Nå er det ikke lenge igjen til det smeller, så det lønner seg nok at vi dro spontant inn her :-) I skrivende stund sitter jeg hos min lillesøster Mariela. Hun prøver å studere mens jeg blogger - ganske deilig! Husker selv hvor jævlig det var å lese, pugge og skrive notater når jeg egentlig ville gjøre alt annet.

Tenkte dere skulle få se hva som er i min reiseveske

sminkeveske - jeg reiser alltid usminket siden vi ganske ofte er forsinket. Ender alltid med å sminke meg i bilen eller midt på gaten 😏

notatboken min - her skriver jeg alle mål og planer for bloggen og hverdagen. Ting vi må huske, trening og bursdager. Denne er jeg helt avhengig av. Bankbrikken min henger fast på denne slik at jeg kan betale regninger hvor og når som helst.

håndkrem, parfyme og deodorant - skal man på litt lengre turer er det deilig å freshe seg opp. Jeg pleier alltid å ha med meg intimservietter, men de fikk jeg ikke med på bildet.

tyggis - jeg og Audun liker å kysse hele tiden, så hver gang vi har et stopp har vi klinepause. Haha. Da er det greit å føle seg litt fresh.

matpakke - det er sykt dyrt å stoppe innom en bensinstasjon hver gang man skal kjøre litt lenger. Så vi pleier å være flink med matpakke. I dag tok jeg med 4 frukter og en stor wok som jeg laget til middag i går. Laget ekstra for å ha det til lunch i dag.

2 vannflasker - er også et must! Kall meg gjerne gniten, men det verste jeg betaler for, er vann her i Norge... Vi som er så heldige med å ha friskt vann i springen... 40 kr +++ spart!

kamera, mobil og pc - det er sjeldent jeg beveger meg uten disse tingene på slep... Jeg synes det er viktig med gode bilder og hyppige oppdateringer.

briller - jeg har ikke nevnt det så mange ganger her på bloggen men jeg er nærsynt og trenger briller for å se langt. Så jeg kan hverken kjøre bil, se på tv, eller se ansikter som er langt vekke uten briller. Sykt kjedelig å være avhengig av briller...

Her er den fine reisevesken min som jeg bruker alltid - om vi skal til andre siden av jorden eller til Risør/Oslo/Bergen. Den har vært med på mange reiser og jeg er kjempe glad i den for den rommer så godt også er den så fin å se på! Jeg har også toalettveske som er i samme kolleksjon 💙

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Kjenner meg altfor godt igjen med det å stoppe på bensinstasjoner og bruke unødvendige penger.. Så flinke dere er🙏🏼 lykke til i oslo❤️ Utrolig fin veske!😊
martaalise
martaalise,
Haha ikke sant...
nouw.com/martaalise
charmina
charmina,
Utrolig fin veske! 😱 hvor er den fra?
nouw.com/charmina
martaalise
martaalise,
Takk for det <3 den er fra River Island. Kjøpt i fjor i Tallinn!
nouw.com/martaalise
Beate Nilsen
,
Gode tips! Likte vesken din godt
martaalise
martaalise,
Tusen takk 😃
nouw.com/martaalise