​I min perfekte verden

God kveld! Har dere en fin start på 2017? Jeg har akkurat ryddet bort julen ut av stuen. Nå må jeg bare få juletreet ut av kjøkkenet, ned i pappkassen også ned i boden! Blir deilig med en fresh start på alt. Selvom juletreet er veldig fint å hvile øynene på...

Noe jeg ofte tenker på er den perfekte verden. Hvorfor er det så mye ondskap og hvorfor lever noen livet uten at det skjer ingenting mens andre opplever heftige mange nedturer.. Kan også tenke på flere overfladiske ting som feks hvor fantastisk det hadde vært om jeg hadde sluppet å gå på do, stå i køer og andre kjedelige ting! Det er sånn jeg kan tenke på helt til jeg sovner også drømmer jeg om det. Ofte jeg lager en liten liste med mine topp ønsker og nå tenkte jeg å vise dere min oppskrift på den perfekte verdenen! Har dere noen gang laget en slik liste? Jeg hadde nok kommet på mer om jeg hadde skrevet litt etter litt og brukt mer tid på det, men jeg måtte bare vise dere jeg hadde nå :-)

______________________________________________________________________________

- Alle hadde vokst opp i en gate med forskjellige raser slik at rasisme ikke eksisterte. Har lest mange kronikker hvor meninger om at vi burde bli der vi kom fra - for å unngå kulturkræsj - er det beste alternativet. Selv er jeg kjempe uenig. Tror vi har gått av å omgås hverandre helt fra starten.

- At vi kunne bytte vær med Afrika deler av året. De kunne fått Bergens-regnet vårt og vi litt varme. Tenker så klart ikke på bare at det hadde vært mer behagelig for oss, men tenker litt lenger om at vi ikke hadde reist så mye i forhold til miljøutslipp og at Afrika kunne produsert mer, flere dyr og mennesker hadde overlevd osv. Vinn vinn.

- Ingen religion. Roten til grusomhetene som skjer hver dag.

- At alle voldtektsmenn og pedofile ble satt i Sør- Afrikanske fengsler. Der voldtar den største og sterkeste de andre. Og nei, de mener ikke at de er homofile - de er bare menn. (hmmm)

- At man kunne delt fettet med hverandre. Når jeg gikk på barneskolen så var jeg alltid litt rund og en annen i klassen var veldig veldig tynn. Så jeg og henne snakket alltid om at det skulle fantes en maskin slik at hun kunne fått litt av meg. Haha. Synes det er en god idé enda. For meg er det så fremmed at noen ikke klarer å legge på seg og de synes kanskje det er rart at andre bruker så lang tid på å gå ned noen kg. Så hvor fantastisk hadde det ikke vært å overført litt. Det er snakk om vinn vinn det!

- Man skulle ikke ha trengt å gå på do. Finnes det noe kjedeligere? Hver gang jeg sitter på do tenker jeg på alt jeg kunne ha gjort istedenfor. Føler jeg bruker opp tiden min og jeg orker ikke å tenke på hvor mye tid jeg bruker i løpet av livet på nettopp dette - om man legger sammen alle sekundene/minuttene....

- At sykepleiere skulle fått mer lønn. Trenger jeg å utdype dette?? Hvorfor forstår ingen i norgestoppen dette? Burde fått minst like mye som en lege.

- Når vi er inne på yrker... personlighet og yrke burde stå i stil. Det er alt for mange lærere, politi osv med et voldsomt behov for makt. Disse personlighetene burde ihvertfall ikke jobbe med slike viktige ting. Sett de på lageret på kiwi så kan de ha makt over gjenstander som mat og melkekartonger.

- Jeg hadde hatt bedre syn. Herregud så dårlig syn jeg har. Finner ingen linser som passer heller! Drittlei brillene mine.

- Man skulle ikke ha trengt å lade mobil/kamera osv. Hvorfor lager de ikke telefoner og ting som ikke behøver å lades opp hele tiden?

- Sult og alvorlig sykdom var bare noe vi så på film.

- Ellen som president

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Erica
,
:-)
Little sunshine
,
Enig med Ellen som president
helene
,
At man kunne delt fettet haha den hadde vært genial!
martaalise
martaalise,
haha 😋 ja ikke sant!!!!
nouw.com/martaalise