I min harddisken fant jeg....

Til julen 2014 ønsket jeg meg sårt et kamera, for det var det siste pushet for å starte en blogg.. Noen tror jeg bare opprettet en blogg fordi jeg ville skrive fra da av, men blogging hadde jeg tenkt på i mange år. Men så laget jeg 1000 unnskyldninger for meg selv. Blant annet at jeg ikke var god nok, at ingen ville lese hva jeg skrev, at jeg ikke var fin nok? (haha så teit), at jeg ikke hadde kamera eller at jeg ikke kom til å få det slik jeg ønsket. Men med tiden så jobbet jeg med meg selv, innså at jeg bare kunne starte og hoppe av om jeg ville - og da var ikke blogging så skummelt likevel. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk fingeren ut og gjorde noe jeg hadde villet så lenge!

Jeg fikk kameraet jeg ønsket meg til jul av svigers og da var det bare og begynne å knipse bilder, skrive også jobbe mot å trykke "publisere". For som mange av dere vet, så blogget jeg lenge før jeg publiserte min første bloggpost. Jeg blogget for meg selv i nesten tre måneder før jeg var klar for at hvem som helst kunne lese om mitt og vårt liv.

Så fra starten på året i fjor og frem til nå, har jeg tatt uendelig med bilder. Jeg har tatt utrolig rare, forferdelige stygge og fine bilder. Audun har vel også tatt noen.. Kanskje over halvparten om jeg skal være eksakt! Noen av de har blitt publisert her inne, mens andre har jeg latt bli med harddisken. Nå skal ikke dette være en post om de stygge bildene, heller bilder jeg aldri har publisert her før. Men, dere vil nok kjenne igjen noen. Det har blitt over 10 000 bilder og med det så måtte jeg kjøpe en harddisk. I kveld har jeg sittet å sett igjennom og bestemte meg for at jeg ville dele noen av dem med dere. Året 2015 var tøft, men vi hadde også mange fine stunder...

Bilde ovenfor og nedenfor er fra cruiseturen vårt i juli. Her var vi på Ibiza. Cruise med Costa vil jeg absolutt fraråde alle! Det var mange penger sløst der, men vi fikk fine bilder og hadde noen herlige dager :-)

Sommeren i Arendal var også veldig fin på de dagene solen skinte. Og gud som jeg savner is!

Dette bilde måtte jeg bare ta med. Audun er RÅDEILIG!

Her er bilde fra sensommeren hvor håret mitt var blitt alt for lyst. Jeg liker at det lysner litt men dette er alt for mye. Jeg har alltid ønsket lyst hår for jeg elsker blonde jenter. Norske, blonde jenter er det fineste som finnes! Men jeg ser også at jeg ikke passer det og at det må bli med drømmene mine...

Om sommeren spiser vi mye tunfisk og vannmelon. Gjett om jeg savner det kostholdet.. Friske salater og deilig frukt...

Vi hadde mange bilturer... Blant annet her! Da var vi på vei til Bergen for å feire bursdagen min hjemme hos mamma.

Her ble jeg 23 år. Rart. Føler jeg nettopp fylte 20 år.

Vi bodde på Kongshavn på Tromøya her i Arendal og vi var ofte på tur. Kamera ble også med!

Høsten startet med rettssaken og vi hadde tunge dager... Heldigvis kom vi bare nærmere hverandre og overlevde 4 tøffe uker i Oslo med rettssak hver dag. Nå er det snart på an igjen, men vi er klar!

Marta Alise

Liker

Kommentarer