i løpet av siste døgnet har jeg fått vite dette

God morgen klokken fem om dagen er kanskje litt drøyt men jeg har gjort det motsatte av det nyttårsløftet mitt sa at jeg skulle. Jeg trener om natten, rydder om natten og blogger om natten.. Sykt dårlig! La meg i firetiden i natt og jeg hadde planer om å legge meg i tolv tiden. Ahh! Blir deppa av å ikke klare det jeg satt meg som mål for noen dager siden! Men men, jeg skal prøve på nytt i kveld. Hvordan går det med dere?

Jeg har fått en del nyheter siste timene og siden jeg har blogg, må jeg dele de! Alt har vært litt stille siste måneden men plutselig fyrte raketten min seg opp, haha :-) Her er nyhetene.

_______________________________________________________________________

1. Programmet mitt kommer snart på tv og det har premiere allerede denne måneden! Omg 😱 Lover å gi mer beskjed! Reklame om programmet er rett rundt hjørnet så følg med på tv!

2. Jeg og en venn er invitert i premièrefesten til programmet! Får se om jeg tar med meg Audun - haha! Joda, klart jeg skal ta med han!

3. Flere medier har tatt kontakt om intervju men jeg tror jeg står over i år. Dere så jo hvordan det var på denne tiden i fjor. Men gøy at det er interesse for meg/oss enda.

4. Jeg har fått vite at Arendal tilhører Sørvest regionen hvor de venter med å innkalle til dom rundt ett år etter endelig dom er gitt. Ergo er det ikke noe rart at vi ikke har hørt noe. Så da må vi vel vente til rundt 17 mai med å få vite noe mer, med mindre det går an å søke seg inn selv? Noen med erfaring til det jeg sier? Håper det stemmer for da har vi noe å forholde oss til. Endelig, Hehe! Har nesten vært umenneskelig å bare gå rundt å ikke vite noe, gå i postkassen flere ganger for dagen, sammenlignet oss med andre par i den pårørende gruppen på Facebook osv...

5. Kanskje ikke så interessant for dere men sykt irriterendes for meg! Har glemt igjen flere klær hjemme i Bergen. Ahh! Jaja, går kanskje ikke under nyhet men måtte ha 5 for å runde det av ordentlig, haha ;-) Pluss at jeg ville fortelle dere det!


Marta Alise

Liker

Kommentarer

hei
,
tåpelig at Audun skal inn å sone etter så lang tid. Da er hensikten helt ødelagt med fengsel. Vil bare skade mer enn det hjelper.
martaalise
martaalise,
M
,
Så spennende, skal følge med 😊
Little sunshine
,
Gleder meg til å følge deg!!
martaalise
martaalise,
Tusen takk for det <3
nouw.com/martaalise
helene
,
wæææ gleder meg til det kommer ut! blir spennende og følge med på 😊
martaalise
martaalise,