i høst gleder jeg meg til å...

I dag er årets første høstdag her i Arendal. Kjenner det er helt greit når jeg tenker på alle fine stunder og oppturer som følger med høsten. Jeg er jo egentlig et sommer-menneske men det gjelder å finne de positive sidene ved den årstiden vi er på vei inn i - så blir alt mye lettere! Her er noe av det jeg gleder meg til;

...gå med deilige store gensere både hjemme og ute. Style de med skjørt, skinnbuksen når jeg skal ut - men med joggebuksen når jeg er hjemme.. En god høst = et godt utvalg med deilige gensere som man kan kose seg i. Føler høsten er en tid man går inn i hvor man ikke trenger å ha det trangeste plagget. Det er mer akseptert å ikke pynte seg alt for mye slik som man kanskje gjør om sommeren og til jul i julebord-sesongen. Om høsten kan man lett se nok pyntet ut med en stor genser, et skjørt, strømpebukser, stram hestehale og røde lepper! Også er det viktig å ha forskjellige, både oversized, vanlige, turtleneck, tynne og tjukke! Høst

...se bladene skifte farger. Høstfarger er så vakkert! Disse bildene i innlegget er fra oktober i fjor. Er det ikke fine farger? Vet at ikke alle trærne blir så fine, men lov å håpe at det blir slik i år, ikke sant?

...ha kosekvelder med Audun. Da er dynen vår + og en kopp varm kakao en selvfølge! Det er så morsomt når jeg sitter å blogger eller ser tv også kommer Audun inn på stuen med dynen rundt seg. Han stopper opp og ser på meg med det lureste smilet også spør han " skal vi kose oss med dynen?"... Haha! Så herlig!

...planlegge halloween. Det er jo kanskje høstens høydepunkt! I forfjor var vi to "halv-skjeletter", jeg utkledd som død brud og han som død ektemann. Og i fjor var vi Dracula og en av hans elskere! I år har vi ikke peiling på hva vi skal være men vi burde absolutt få fingeren ut.. Har dere en idé om hva vi skal være? :-) TIPS TAKK!

...se kjekke filmer på kino. Er det noe jeg elsker på kalde høstkvelder, så er det kinodates med Audun hvor vi begge pynter oss litt, lager mat sammen eller går ut å spiser også avslutter vi kvelden med en god film på kino.

...ta fine høst-outfits. Jeg har funnet så mye fint jeg skal oppgradere garderoben min med. Spesielt i fine høstfarger som grått, burgunder, sennepsgult, bruntoner og pastellfarger :-)

...bli kvitt sommerklærne og lage plass i boden til dem. Jeg ønsker meg en liten tjener i ett par timer. Jeg trenger nemlig å få fjernet alle sommerklær - og det er mange! Har heftig mange kjoler hengende og jeg synes det er vanskelig å bli kvitt dem, for de gjør rommet så fint.. Men jeg burde kanskje tenke på å ta høstklær opp fra boden og sommerklær ned. Det blir jo mye enklere å kle seg også!

...tenne i peisen hjemme hos svigers. Vi har dessverre ikke peis. Vi har muligheten men da må vi grave ut ett hull i veggen, haha :-) Men svigers har peis og den gleder jeg meg til vi skal tenne. Synes det er så koselig med peis!

...lage matretter med både gresskar og eple og kanel - typiske høstsmaker for meg! I fjor laget jeg brød med gress og det ble SÅ godt! Jeg laget også mange retter med eple og kanal - to smaker som passer perfekt sammen! Gleder meg til å legge det ut her!

...ta frem hansker og deilige skjerf. Ikke noe jeg har gledet meg til, men nå kjennes det helt greit og jeg synes et antrekk lett blir finere + at det varmer kalde kropper som min :-) Jeg er dem som ALLTID fryser når alle er varme, til og med når noen svetter - så fryser jeg. Jeg er også den som kler meg bra, har på meg kosesokker, strømpebukse under pysjamasen/joggebuksen og gjerne bruker skjerf inne. Jeg er kriminell når det gjelder kulde! Det er så tydelig at denne kroppen skulle bodd ved ekvator! Haha :-)

...invitere familie og venner på middag. Jeg elsker å stå på kjøkkenet og jeg synes det er så kjekt når vi får besøk. Til nå har vi kun plass til 5 stk rundt bar-bodet vårt men vi skal få inn en plate som vi kan ta opp og da kan vi plutselig invitere 5 stk til!

...feire Audun. Audun har bursdag 12 november og det henger veldig over meg. Hva skal jeg gjøre? Hva skal jeg gi? Kan dere please hjelpe meg? Fikk inn noen tips men ingenting jeg kunne tenke meg. Det er jo litt krise mtp at han kanskje er inne til bursdagen sin. Vil ikke bruke mye tid og penger også er det forgjeves.. Men samtidig vil jeg ikke plutselig sitte der, dagen før også ikke planlagt noe fordi jeg har belaget meg på at han får innkalling.. Hmm.. Vanskelig! Men kom gjerne med tips. Han blir 35 år så må slå på stortromma ;-)

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hvilke høstgleder har dere?


Marta Alise

Liker

Kommentarer

Veronicabt
Veronicabt,
Høres ut som om du har mye å se fram til. Og så utrolig flotte bilder! Jeg gleder meg til det blir surt og kaldt ute, og jeg kan sitte i stua og se ut. Bare kose meg under et pledd og drikke te. Det er så sykt deilig! 😀
nouw.com/veronicabt
martaalise
martaalise,
Ja vet! Det er høstkvelden sin det <3
nouw.com/martaalise
helene
,
Høsten er utrolig deilig om man slipper og ut i regnet haha, men jeg elsker vinteren <3 så gleder meg masse til det 😊 utenom å kjøre i snøkaos.. kjempefine bilder 😊
martaalise
martaalise,
haha nei uff :-O Det gleder jeg meg IKKE til... :-O
nouw.com/martaalise
SpaghettiFlicka
SpaghettiFlicka,
Arendal var fantastisk i dag!! Selvom vi fikk litt fuktskader 😂
nouw.com/spaghettiflicka
martaalise
martaalise,
nettothoughts
nettothoughts,
Herlige bilder! Høsten er virkelig den fineste årstiden med alle de nydelige høstfargene <3
nouw.com/nettothoughts
martaalise
martaalise,
:D takk for det! ja blir skikkelig fint når høstfargene kommer <3
nouw.com/martaalise