I går ble jeg kalt hore på sosiale medier

Det var aldri min hensikt at det skulle bli så mye styr rundt ett innlegg hvor jeg fortalte at jeg møtte Audun når han hadde dame. Jeg vil bare fortelle min historie og jeg beklager om jeg støter noen. Det er ingen tvang å lese bloggen min, men jeg skjønner det behovet for å bli provosert. Det er underholdene, er det ikke?

Det første som slo meg når jeg valgte å skrive et innlegg om hvordan det ble meg og Audun og hvordan situasjonen vår var når det ble oss to var at dette kommer ikke til å bli mottatt fint. Det var jeg forberedt på og det føltes helt okei. Har blitt litt herdet etter at jeg har fått mange stygge kommentarer på bloggen de siste ukene og alle har vært fra "anonym". Når man får kommentarer fra anonyme nett-troll, så går det litt innpå meg, men ikke ordentlig. Ikke i den grad at jeg sitter hjemme å griner eller at dagen blir ødelagt. Men tro det eller ei, det er en liten trøst at det er fra anonyme. For da synes jeg mer synd i dem, enn å fokusere på at jeg har fått en ekkel melding rettet mot meg og hvordan jeg ser ut eller er som person. For det som er med alle disse nett-trollene, er at de tror de kjenner meg så sinnssykt godt og for gud skyld, de må få bruke sin ytringsfrihet til å fortelle meg hvilken hore jeg er eller hvor patetisk jeg er.

Det er vel sånn når jeg velger å blottlegge meg og livet mitt. "Jeg har jo valgt det selv" - som de så fint sier. Men er det slik at om noen velger å være offentlig med noe så er det okei å rakke ned på den personen? Nei, jeg synes ikke det. Og jeg hater det "ansvaret" som hører til bloggen av og til. For innerst inne vil jeg skrike tilbake, si til vedkommende som kaller meg for hore at den er det selv og annet dritt voksne mennesker spyr ut av seg!

De siste dagene har jeg fått kommentarer på facebook, og de er IKKE anonyme. Her er det kvinner og menn som sitter å skriver hvor kvalm jeg er, hvilken hore jeg er, hvor drøy jeg er, hvor lite mann Audun er, med fullt navn og med ytringsfriheten sin i baklomma som sikkerhet. De kommentarene går ekstra inn på meg og da er det godt at jeg har Audun ved min side. Jeg skjønner ikke de bloggerne som får hat kommentarer hver dag, hvordan de takler dette uten en kjæreste? De er jammen meg tøffe! Å være ærlig, fortelle sin historie og være seg selv 100% har sine ulemper og går på bekostning av slike ting som dette.

Når det har gått noen minutter og jeg har kommet litt over en stygg kommentar, så kommer det en slags energi. Er jeg en psykopat som får energi av negative kommentarer eller har jeg bare lært å takle det på en feil måte?

I går var det spesielt ett kjærestepar som slengte med tastaturet på facebooken min. Det begynte med at mannen i forholdet kalte meg for hore og det hele endte med at Audun fant nummeret til dette paret på gulesider og prøvde å ringe dem. De tok selvfølgelig ikke telefonen. Jeg lurer på hvor flau jeg hadde blitt om jeg hadde fått vite at Audun satt inne på ulike bloggere å kommenterte dritt og kalte dem for hore.

Men noe nytt jeg lærte i dag: ALLE SOM KOMMENTERER NEGATIVT PÅ MINE SIDER ER HELT FEILFRIE, DE HAR ALDRI GJORT ELLER SAGT NOE DUMT. OG FÅR DE KRITIKK, SÅ TAKLER DE DET KJEMPE BRA. DVS: ALLE MINE HATERS ER PERFEKTE, FANTASTISKE MENNESKER.

Les om det HER

Føler alle som har kommentert positivt eller gitt meg støtte på en eller annen måte blir litt "glemt" i dette settingen, og det beklager jeg. Det stemmer ikke. Jeg setter veldig pris på alle dere som har delt deres historier og erfaringer rundt dette temaet. Jeg synes det er helt sykt at dere gidder å bruke tid på min blogg, leser det jeg skriver og kommenterer. Setter uendelig stor pris på det! Blant de 20 stygge kommentarene jeg har fått så har jeg 100 positive. Det var vel egentlig dere som hadde fortjent et helt innlegg! Et helt innlegg hvor jeg forteller hvor deilig det var for meg å se at det finnes tilgivende, åpne og gode mennesker som ikke dømmer. Og det var beroligende og godt å vite at flere har vært borti det samme som vi har. Vi er flere med svin i skogen, haha :-)

Innlegget jeg refererer til er DETTE.

Marta Alise

Liker

Kommentarer