i det siste så har jeg gjort dette....

Er noen våken? Håper dere ligger å sover, og heller klikker dere inn senere <3 det er tross alt lørdag! Så herlig med helg. Jeg føler jeg har hatt helg hele denne uken, for jeg har kost meg så mye hver dag! På torsdag var jeg med Camilla, en venninne jeg ikke har introdusert dere for, men hun er en ganske ny "flamme" - haha :-) Vi har vært i Arendal på P4-show der vi var med i konkurranser (jeg vant noen høytalere, woho), også var vi i Moysand og så på en buktaler før vi avsluttet i byen igjen med noe båtshow som vi ikke fikk med oss, for det var så mye folk. Spiste på Egon før vi gikk hjem til meg og spise is :-) I går hadde jeg en skikkelig avslappende dag der jeg gjorde litt her hjemme, blogget og hentet to store pakker! Skal vise dere senere hva jeg fikk! Therese var også innom på lunch. Jeg laget kyllingsalat og serverte litt frukt til dessert. Sunt, tror dere? Ja, i wish! På kvelden dro vi på kino med Camilla og Samira og da spiste vi alle godteri - ihhh!! Sykt digg! Men i dag må jeg stramme inn.. Eller? Haha!

kylling, salat, agurk, paprika, løk og hjemmelaget hvitløksdressing

Skjønne Camilla <3

Arendal.....

jeg har på meg;

dongeriskjørt her, topp Lindex, sko Jean Paul, semsket veske her, trenchcoat her (adlinks)

Cutie! Morsomste jenta på Sørlandet ;-) Eneste jeg ikke fikk tatt bilder av var Samira.. Men neste gang skal jeg få snikt meg til ett bilde!

Nå skal jeg ta bilder av alt jeg har fått de siste dagene! Så gøy med litt nytt. Denne gangen var det ikke så mye klær, for jeg har bestilt mest til hjemmet :-) Dere skulle sett meg når jeg hentet pakkene på butikken! Hadde heldigvis med meg bilen, for pakkene var SÅ store! Fikk nesten ikke plass til de i bilen! Måtte ta opp taket for å lempe de inn der. Stod oppå setet og la de oppi bilen, også måtte jeg knote frem og tilbake med setet for at det skulle bli plass til begge to! Så måtte kjøre med taket oppe, selv om det regnet, haha! Men de kom trygt frem og alt som lå oppi var drit fint! Veldig verdt det! Gleder meg til å vise dere!

____________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hege Kristin,
fine bilder! god helg til deg <3
www.hegekristin.blogg.no
martaalise
martaalise,
Takk i like måte <3
nouw.com/martaalise
martineeljostveit
martineeljostveit,
Det der så jo helt utrolig godt ut, kanksje jeg må prøve på det selv <3 Outfiten din var også veldig pen og fresh, du ståler fra topp til tå Marta Alise <3 Ha en fin søndag <3
nouw.com/martineeljostveit
martaalise
martaalise,
Så fint sagt! Takk 😃
nouw.com/martaalise