I det siste på snapchat

Har ikke jeg verdens kuleste snapchat-konto så vet ikke jeg, haha :-) Neida, det er kanskje ikke lov til å si? Jeg er uansett veldig glad i snapchat. Det har nesten forbigått både facebook og instagram. En stor grunn for det er faktisk dere. Her kan jeg ha daglig og nær kontakt med de av dere som ønsker det. Og får jeg ett spørsmål så kan jeg svare med en gang.. Det er så herlig! Må også innrømme at jeg blir veldig glad og motivert når jeg får tilbakemelding på at snapsene mine er morsomme eller at dere liker meg/bloggen/Audun osv :-) 

Her er mine, eller våre siste glimt fra vår fantastiske og sommerlige hverdag:

1. Fotoshoot på Risørflekken. 2. Båttur med elsklingen min.

3. Klar for babyshower og jeg valgte selvfølgelig en lyseblå kjole. Den var kjøpt på ungdomsskolen, men shitt la gå! 4. Fine havet på Sørlandet. Ligner Karibien på akkurat dette bildet. Var så klart vann!

5. En brun kropp blir brunere. I love this bikini!
6. En slapp dag på sofa etter mye styr og stress. 7. Vi er klare for båttur i båten til Auduns foreldre.
8. Piñata som jeg og Audun laget sammen. Brukte noen døgn men det var veldig kjekt å lage i lag, også så fint resultat! Verdt strevet! 9. Flere enn meg som synes det er dritt å gå på dass hjemme hos andre? Spesielt om man skal nr 2!
10. Skjønne Audun som venter på mat!
11. En selfie i sola. 12. Deilige solskinn! Hvor er du?
13. Fine pins vi kjøpte på Gå for Inger-Lise dagen. 14. Snap fra første kampen hvor Auduns venner og jeg satt å spise taco. Jeg ble plutselig en av gutta. Det har jeg aldri vært.
15. Jeg og to skjønne damer som laget til, til babyshower. Vi var et super-team!
16. Frokosten min når jeg er flink. Spinatsmoothie: 5 never spinat, 2 dl eplejuice, 3 epler, 100 gr jordbær. 17. En selfie før arrangementet til Inger-Lise i Bamble.
17. Ser dere hvor lang panne jeg får av og til? Kunne hatt pannelugg jeg. 18. Jeg fikser tåfisene til svigermor. En av gavene til bursdagen hennes. Hun ble så fin!
19. Sjekk hvor varmt vi har hatt det?! Helt sykt! Savner det allerede... 20. Bilde av fine Arendal. Blitt så glad i den byen!
21. Vi kan å kose oss! Scampi + fiskesuppe = happy A&M!
22. Jeg har alltid elsket det norske flagg. Det er jo så fint!! 23. Litt brisen???
24. Et bilde av en av de 100 kosene vi har hver dag. 25. En liten natta-snap til dere fantastiske følgerene mine!

LEGG MEG TIL: MARTALISE

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Rikke
,
Så fine bilder 😃 Nå har jeg bestilt time til vipper. Bestilte time den 15.juli. Har bursdag den 17.juli. Gleder meg til å bli vippefin til bursdagen min 😊😍
martaalise
martaalise,
Fantastisk <3 😃 Håper du blir fornøyd :d
nouw.com/martaalise
Anna
,
Jeg la deg til på snap nå 😃
martaalise
martaalise,