I det siste...

God morgen alle fine. Nå ligger jeg som en slakt på sofaen med Audun, vi kom nemlig hjem i to tiden i natt etter å ha først vært i Oslo også i Langesund på besøk til noen i familien til Audun. Det er vanskelig å tenke fornuftig og komme seg hjem når man koser seg så mye som vi gjorde!

Men dagen ble litt for lang i går for vi stod opp så utrolig tidlig for å rekke alt. Vi var først på joggetur her i Arendal, spiste en god frokost, pakket, dusjet og ryddet leiligheten, slik at det skulle være hyggelig å komme tilbake på kvelden.

Mens Audun møtte advokaten sin var jeg hjemme hos lillesøsteren min Mariela og Chanel - familiehunden vår som hun passer dette året. Er ikke Chanel nydelig 😍? Det var veldig deilig og koselig å være hos søsteren min, vi er sammen alt for sjeldent! Hun er opptatt med skole og jobb så det lille jeg får være med henne er jeg takknemlig for. Men jeg har en lillesøster jeg ALDRI får se, og det er Melisa som studerer 2 året på VGS i USA. Hun kommer heldigvis snart hjem, for hun savner jeg enda mer 😍😭 Snart er vi samlet alle sammen 

I det siste har jeg fått utrolig god respons på blogginnleggene mine og det setter jeg sånn pris på! Jeg var veldig takknemlig for den responsen jeg fikk før, for synes den var bra, men nå er det så mye bedre! Dere er så skjønne dere som gidder å først klikke dere inn her og i tillegg kommentere!

Solen skinner som bare det her i Arendal, ingen skyer å se! Så vi må komme oss ut og det gleder jeg meg sånn til! Jeg må bare få unna noen innlegg, mail og kommentarer som må besvares. Sender dere en klem (snart helg dere!)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Dere må ha en fantastisk dag 😊
nouw.com/therockinkchick
melisaaurora
melisaaurora,
Aww, savner deg også💔💔 Ikke lenge igjen nå!!
nouw.com/melisaaurora
martaalise
martaalise,
<3 😃 vet! gleder meg sånn!
nouw.com/martaalise
helene
,
Hektisk dag vel å merke, fikk værtfall gjort unna endel ting 😊 for en utroolig fin hund dere har i familien <3 så nydelig! Trist å ikke se søsknene sine så ofte, men håper dere alle gjenforenes snart 😊 håper dere fikk sovet litt lengre idag, klem 😊
martaalise
martaalise,
Ja chanel er helt nydelig <3
nouw.com/martaalise